Обява

Свий
Няма добавени обяви.

начинаещ - какво ще кажете за тези ATV-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• начинаещ - какво ще кажете за тези ATV-та

Здравейте. Аз от известно време станах голям фен на тия машинки и доста почнах да им се кефя като ги гледам. Та хайде и аз да се пробам и се разтърсих из интернет и най-много информация черпих от този форум и благодарение на вас си харесах ей тия две моделчета(мерси ):

Scoot ATV Bull
    http://www.scoot.bg/index.php?option...d=37&Itemid=35 Aeon crossland 300

И като молба специално за crossland-а четох в една друга тема в този форум и не намерих някакви пълни спецификации за него та ако може някой да ми даде линк.
    Е как са тези двете, като по всеобще мнение избягвам китайски.
    П.П. 70 кг съм и съм висок 1.77

До: начинаещ - какво ще кажете за тези ATV-та

Един приятел има Scott Atv Bull и каза,че не е много доволен.Имал е проблем сьс скоростите на два три пъти и накрая го продаде.Но е добро горе-долу атв-то за разходки има и бавни скорости,май не е 4х4.А Aeon Crossland 300 e едноцилиндрово с максимална скорост 74 км/ч,230 килограма е в сухо сьстояние,само сьс задно превадаване е,но мисля че има и бавни скорости.А за това другото атв Скот не мога да намеря друга информация,но предполагам че двете са подобни и мисля че цената им е горе-долу еднаква
    [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Еми мен 74 км ме устройват...не че не ме е кеф да си взема kfx400 ама все пак искам да е в диапазона 5-6 хиляди, че не съм син на Рокфелер
      Ако някой има предложение да сподели. Само да отбележа, че много ме кефи дизайна на тия двете...искам да е точно такъв

Коментар

Аз може да ти предложа Yamaha Wolverine 450.Страхотно атв,много зраво,4х4,прекрасен дизайнАз лично съм имал такова,доста километри съм му навьртял из горите и не съм имал никакви проблеми.Ако имаж късмет може и да намериш някое за 6 7 хиляди,но нямам представа колко вьрвят сега(говоря за старият модел)Новият модел е още по-добър с по-красив дизайн,но и цената му е красиваИ тези двете атв-то са добри,които искаш и дизайнът им е добър,но не знам нищо за тях как се държат в гората,не мога да ти помогнаEто и една снимка на ямахата
        Прикачени файлове
        [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Мерси и това изглежда много яко, засега май само на външен вид си ги избирам, тъй като не съм много навътре със техническите спесификации
          Значи почвам да спестявам и каквото стане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X