Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кажете нещо за това ATV?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кажете нещо за това ATV?

кажете нещо за това(made in China-фабриката работи за USA).
    каква е разуната цена според вас ?

1) Engine type: 4-stroke, single-cylinder, water-cooling.
    2) Displacement: 200cc
    3) Max speed: 95km/h
    4) Bore x stroke: 69 x 53mm
    7) Compressing ratio: 9.2:1
    Chain driven with reverse, with gearbox
    9) Starting system: electric
    10) Brake system (front/rear): drum / disk
    11) Fuel tank: 7.5L
    12) Steering angel: 30
    13) Ignition: CDI
    14) Transmission: chain drive and reverse
    15) Tire (Front/Rear): 21 x 8 - 10 / 22 x 11 - 8
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Не мога да отговоря на въпросите ти, но мога да ти кажа само едно, и то е, че на цената, на която би взел това АТВ би взел доста по-добро, но малко по-"смотано" изглеждащо...
    Като гледам така само фаровете ще вдигнат цената с минимум 50Е, поне аз така мисля де..
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

пежо кларк от пред http://www.moteurnature.com/zvisu/20...eotquark02.jpgи отзадhttp://www.telegraph.co.uk/motoring/...11/01/bib1.jpg

Коментар

задвижван от въглеродана клетка,двигател-електрически,максимална скорост-110км/ч.

Коментар

в Китай цените са от 400 до 700 долара... най-много до хиляда да е... аз мислех да вкарам няколко бр. от една фабрика с годишен оборот 75млн долара обаче моя партньор в Китай ми намекна за "quality issues" /проблеми с качеството/ и доста бързо се отказах...
          Не са се научили още да ги правят, а и няма да е лесна поддръжката...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

то тва не е предвидено много много да се поддържа май
            караш го докъто се строши и тва е
            аз карах това лято нещо подобно на това ей сега ще потърся снимката

Коментар

Eто я на
              ей ме как го ръчкъм туй атв на плажа на ммс

между другото карал съм и други атв та по маркови но това до някъде ме изненада приятно като мощност
              като ми казаха че е 150 куб 4т и си помислих че ще е смотано и няма да върви
              все пак обаче приятно ме изненада вървенето му
              повече върви от 180кубикови австрийски които бях карал преди тва
              освен тва можеш да му натискаш само предна или само задна спирачка което помага да правиш разни номерца докъто тия 180кубиковите ем се задействаха и двете спирачки едновременно
              ако му дадеш по рязко газ и направо се вкопава
              иначе имаше разни пропуски в качеството доколкото видях
              имаше по окачването някои доста слаби заварчици и тънки и слаби детайли обтегача му също се бе скапал и го бяха заваряли доколкото си спомням
              но ми се стори като го гледах че ако имате майсто заварчик под ръка и малко ум къде и кво да подсилите може да се стегне що годе моторчето и да се кара за фън
              даже сега като се замисля май бе 125 4т
              но наистина моторчето доста пъргаво си пълнеше оборотите като за тия обороти хем бе със супер затапен и тих ауспух
              ако се отпуши малко и тва ауспухче сигурно още по добре ще тръгне
              за деца и жени тва моторче е супер според мен
              за хора дето по искат да ръчкат ще трябва малко да го приведат във по боен вид лично аз може би бих си купил такова нещо
              за разходчици и за децата е супер
              и с малко реконструкции може да достови фън на собственика си
              си а и при тези цени при препродажба надали ще изгубите прекалено дори може и почти нищо да не изгубите

Коментар

Първоначално публикуван от gogo velev
                задвижван от въглеродана клетка,двигател-електрически,максимална скорост-110км/ч.
                Айде да е водородна горивна клетка
                за въглеродната още не съм чувал ...

Иначе е маниашко ... но май е само прототип
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Абе Митков по мъжки вариянт на АТВ нямаше ли Като вълка от ну-пагади си на тва Още веднъж ви казвам АТВто е много по сложна техника от мотоциклета Не се залъгваите от външен вид и народни цени Дори доказали се Японски фирми имат не подходящи за нашия тип каране модели със сложна подръжка и скъпи цени на частите Не купуваите тия родени мъртавци

Коментар

Като вълка от ну-пагади си на тва
                    петре кво да прая -квот набарам -карам мало големо не отбирам

Не се залъгваите от външен вид и народни цени
                    петре ние не че се залъгваме а по скоро самозалъгваме
                    но ти веждаш нещата от съвсем друга страна за теб не е проблем да си купиш 2-3 атв та че дори и чисто нови ама има хора дето много им се кара а друго освен е тия брантии не могат да си позволят
                    те за това се продават толкоз тия евтинджаци
                    щото все пак можеш да се возиш а цената е народна
                    иначе ако е за състезания или каскади естественно че по не стават тия евтините
                    но все пак човек като е изобретателен и с ведър дух може да се забавлява и с магаре и каруца

Коментар

Митков, проблема не е в това кой какви възможности има
                      АТВ-то по принцип при спортно каране и нормални разходки се нуждае от подръжка като джип малък клас в паричен еквивалент.
                      помисли си сам:
                      търкаш 4 гуми по скъпи от мотициклетните,3 чифта накладки по 100 лв
                      шарнирни болтове и три броя амортисьори ги отрепваш.../
                      най невинно обръщане понякога ти костват сериозни щети.
                      при покупката на АТВ е необходимо също така и прилично ремарке или пикап това са още няколко причини които оскъпяват АТВ-то спрямо мотоциклет.
                      пример
                      наскоро купувах главина за задна ос на Хонда ЕХ-400
                      едно никакво алуминиево детайлче излезе от представителите 600лв.
                      в момента дойдоха ръчка за спирачка с казанче, конзола с палец за газ и половин конзола с бутони за поларис $500 .
                      при всички китайски модели АТВ-та моторът от даже нормално каране се разрушава сам без опция да се поправи.
                      а цените са наполовина на японските. път, доставка и т.н. са същите.
                      за да караш такъв тип машина трябва да си значително по богат и от този който може да си позволи чисто нов японски модел. съветвам всеки който няма възможност за ново японско АТВ да събере пари за малко употребявано такова.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba
                        Първоначално публикуван от gogo velev
                        Айде да е водородна горивна клетка
                        за въглеродната още не съм чувал ...

Иначе е маниашко ... но май е само прототип
                        сори може и аз да не съм чул правилно

Коментар

До: Кажете нещо за това ATV?

Имам същото. Зависи къде искаш да го караш, и дали си готов да "побългаряваш". Без подобрения не можеш да се качиш на вр. Ботев например. Двигателя е добър. Карах го 200 км. без вода. Предницата, съединителя, амортисьорите, рамката, седалката, веригата и окачването са пълна трагедия.
                          Моето вчера го разделих на две от каране. Сега чакам да видим какво ще кажат приятелите от сервиза.
                          С две думи още го тестваме, но промените по него са много необходими

Коментар

По принцип за машина с такова предно окачване никоя цена не е разумна. Търси нещо по-нормално като размери и окачване, или питай Коко11 колко взима за преработка на предницата. Коко е манияк, признавам го.
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                              ...Още веднъж ви казвам АТВто е много по сложна техника от мотоциклета Не се залъгваите от външен вид и народни цени Дори доказали се Японски фирми имат не подходящи за нашия тип каране модели със сложна подръжка и скъпи цени на частите Не купуваите тия родени мъртавци
                              Еи това ми хареса, може би наи-точните думи по темата особено последните 2-е думи . Аз съм на същото мнение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X