Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Bombardier 330

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за Bombardier 330

Здравейте колеги - имам въпроси относно това АТВ защото не разбирам особено, аз карам мотори. Искам да взема обаче за жената, която за съжаление не може с моторите да се оправя особено.

1. Та става предполагам за жена (с малък двигател е все пак)?;
    2. Надеждни ли са при ползване за разходки BRPтата, нещо особено да им се чупи често?
    3. Части за тях откъде - от Zundert?
    4. Други АТВта подходящи за жени да споделите?

Мерси и поздрави!
    Bling bling, money ain't a thing :)

До: Мнения за Bombardier 330

Смятам че Yamaha Wolverine 450 или 250 е подходящо за жена атв.Лично аз сьм имал 450-ката и е доста здрава,не се чупи и за разходки е идеално,особено че е и 4х4 и не е доста тежко.Минал сьм доста километри и нямах никакви технически проблеми.
    [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

първо извинете за спама , ама някой знаели нещо повече за тези АТВ-та като народност , двигател , цени , разход и тн. ??
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от krascho Преглед на мнение
        1. Та става предполагам за жена (с малък двигател е все пак)?;
        2. Надеждни ли са при ползване за разходки BRPтата, нещо особено да им се чупи често?
        3. Части за тях откъде - от Zundert?
        4. Други АТВта подходящи за жени да споделите?
        Мерси и поздрави!
        Този модел се произвежда само за Америка и мисля, че вече не го правят, т.е. най-веротно ще го купуваш на старо и няма гаранция... Мисля, че колегата kerkelov от Пловдив има такова ! При Зундерт няма части за старите модели и ще трябва да ги поръчваш и да чакаш ! Има един вариант дето няма да се чупи- просто не го караш и само го миеш и стои в гаража
        А АТВ-та за жени ще пускат скоро, специална серия с три огледала и жабка за червило и поставка за чаша за кафе
        Каквото и да избереш, трябва да 4х4, по-леко за управление, не като тегло, а кубатурата не е от значение, важно е да се научи да го кара

Коментар

Мерси за отговорите, доста се поинтересувах и доста неща знам вече за този модел, ако някои се интересува да ми пише лично да му споделя...
          Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
            Този модел се произвежда само за Америка и мисля, че вече не го правят, т.е. най-веротно ще го купуваш на старо и няма гаранция... Мисля, че колегата kerkelov от Пловдив има такова ! При Зундерт няма части за старите модели и ще трябва да ги поръчваш и да чакаш ! Има един вариант дето няма да се чупи- просто не го караш и само го миеш и стои в гаража
            А АТВ-та за жени ще пускат скоро, специална серия с три огледала и жабка за червило и поставка за чаша за кафе
            Каквото и да избереш, трябва да 4х4, по-леко за управление, не като тегло, а кубатурата не е от значение, важно е да се научи да го кара
            Дам всичко което е написал колегата djipar69 е точно така. Аз имах такова АТВ което вече е при Явор-VROMOS. АТВ -то е много добро и като укачване е същото като по мощтните Аутлендери и двигателя въпреки че е 330 като всеки Ротакс е много мощен и се справя доста добре. Ако имаш още въпроси може да ми пишеш.
            Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
            Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X