Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще кажете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ще кажете

за АТВ Хонда с двигател 650 Ротакс? Казаха ми , че този двигател се прави елементарно и евтино ...Вярно ли е?

До: Какво ще кажете

Това 650 ротакс за Априлия пегасо ли става дума? Аз щях да взимам такъв за атв, само че не стана и в последствие взех Кавазаки.
    Инъче какво е атв-то спортно или работно? Ако е направено като хората...и двигателя е здрав, какво лошо има ... само да е изпълнено прилично занятието пропасване...
    и още нещо се сетих...ако е работно 4 по 4, задвижването към предницата как ще стане?

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
      Това 650 ротакс за Априлия пегасо ли става дума? Аз щях да взимам такъв за атв, само че не стана и в последствие взех Кавазаки.
      Инъче какво е атв-то спортно или работно? Ако е направено като хората...и двигателя е здрав, какво лошо има ... само да е изпълнено прилично занятието пропасване...
      и още нещо се сетих...ако е работно 4 по 4, задвижването към предницата как ще стане?
      Спортно АТВ е.Още не съм го виждал точмо какво е че утре пристига контейнера.

Коментар

Ясно, е щом е спортно, значи няма такива проблеми...направи няколко снимки като дойде да го видиме...и като го пробваш пиши какво поведение има машината

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X