Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha или Kawasaki?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha или Kawasaki?

Здравейте,ще си копувам АТВ но се чуда какво да е 90кг и съм 1.86 висок 450 кубатура стига ли? Вие ако можете да препоръчате нещо смисъл и ше го зема да е чисто ново 2008г . Ше го карам за кеф смисъл такъв че няма да му се напрягам много чат-пат скокче задна гума ала бала и така... Да си го кажем за спорт сеедно...

Благодаря,предварително.
    Последно редактирано от amilo1; 02-04-08, 21:49.

До: Yamaha или Kawasaki?

Първоначално публикуван от amilo1 Преглед на мнение
    Здравейте,ще си копувам АТВ но се чуда какво да е 90кг и съм 1.86 висок 450 кубатура стига ли? Вие ако можете да препоръчате нещо смисъл и ше го зема да е чисто ново 2008г . Ше го карам за кеф смисъл такъв че няма да му се напрягам много чат-пат скокче задна гума ала бала и така... Да си го кажем за спорт сеедно...

Благодаря,предварително.
    Ами незнам дали знаеш но 450 кубиковите ако са спортни а ти май на там си се ориентирал са най - профи тоест са най бързи и мощтни затова сам прецени дали ще ти е добре .
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
      Ами незнам дали знаеш но 450 кубиковите ако са спортни а ти май на там си се ориентирал са най - профи тоест са най бързи и мощтни затова сам прецени дали ще ти е добре .
      Да! Искам да е повече мощно и най-вече красиво... Та ако може да кажете кое от двете ще е по-добре...

Благодаря предварително.

Am!l0

Коментар

Moщно и красиво, чат пат скокче задна гума- Точно Yamaha ти трябва. Аз карам Yamaha Raptor 700 вече 3-ти сезон и за горе посочените работи е точното атв. Има достатъчно въртящ момент да се изправи на трета на задните за скоци става, единствено ако те притеснява че е със съединител и скорости. 450 също са добро решение малко по твърди са и някой нямат задна скорост и може да са ти малко малки не като сила ми като размери. Аз съм горе долу твойте размери и раптора ми е перфектен. Но ако мислиш да ходиш сериозно по преходи и да караш през много кал и по големи препядствия кавазаки 700 ще е по удачно.
        It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Кое е по-доброKFX700 или raptor YFM700R

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
          Последно редактирано от АНТИМ; 13-04-08, 09:07.

Коментар

Не съм от най добрите, но по добро за мен е кфх 700 (лично мое мнение както си решиш)...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X