Какво ще кажете за тая машина
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ИЖ
Свий
X
-
До: ИЖ
Много тежка и масивна конструкция има според мен. Доста ще трябва да се преправи за да стане нещо по-удачно за каране...според мен за онези времена си е било интересна машинка, но по-скоро за работа. Скоростите му какви са? Има ли бавни или си е стандартен ИЖ-ов мотор. Задното задвижване с верига ли е?
-
Значи малко повече ми се разасниха нещата , мен целта ми не е за спортно каране , а по скоро да си върша някои "селски" работи.
Ако някой продава съм заинтересован , но на някоя по-разумна цена за такава стара и ретка машина и по възможност с някакъв документ , не че ми е толкова нужен но се пак ще се налага и излизане в населено място. Но тъй като са ретки може и да се договори нещо и за без документация.
Коментар
-
Здрасти колега.
Имам един приятел който има такава машина и май че я продава.Никога не съм я карал , но доколкото си спомням беше със стандартен двигател на ИЖ,има бързи и бавни,карданно завижване, задна скорост,не съм сигурен но май че беше с диференциал с блокаж.Окачването е отвратително-поне така изглежда като гледаш отстрани как някой друг кара.Аз съм карал зад моя човек-ИЖ-то не може да хване пътя.Машината е правена за селскостопанска работа-има супорт( мисля че се казваше) за прикачен инвентар.Намира се в София.Ако имаш интерес пиши.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнениеДа имам интерес , ако го продава дай телефон.
ИЖ-ето се намира в София в кв.Горна Баня.
Успех!Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар