Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda Rincon 680 2007 GPScape

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda Rincon 680 2007 GPScape

Понеже утре ще купувам този модел, на 1000 мили е. Много запазен.
    Не видях никой да казва нищо за него. Кара ли го някой, предполагам, че няма дефекти?
    Единствено срещнах обява в мобиле за един 650 за 18 хил. лв.
    Мисля повече от 12000-13000 да не му търся, но когато го купя ще си пусна обявата там където и е мястото - в продавам със снимки и подробна информация.
    Знае ли някой повече за този модел? Като дефекти, аз положителни неща четох из много форуми. И общо взето хората са много доволни, но почти ги няма втора употреба. Мисля да го покарам тук около месец и да го пускам към България.

До: Honda Rincon 680 2007 GPScape

има и за 9000лв в мобилето 650-тка по принцип хонда не популярна марка особено за работни в БГ почти не се срещат
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Е купих го тази сутрин, преди по-малко от 40 минути.
      Ще пусна и снимки утре. Че днес нямах време да го снимам.
      Тук Хонда ги водят едни от най-добрите, за това питах защо в България не са много разпространени или поне ги няма много по обяви. Между другото, аз не живея тук постоянно, просто идвам понякога за малко. За това, това което е в България ме интересува много повече. Нищо, че пиша тук и т.н.
      Но така като гледам тази година тук ще съм тук.

Коментар

Това е към модераторите.
        Не си виждам обявата за това АТВ. Кажете, ако нещо съм нарушил правилата да я преправя. Бях я пуснал в "Продава". Ако пък по една или друга причина съм нещо нежелан просто ми кажете и няма да пиша повече.
        Това мнение не е за публикуване, а само съобщение до някой модератор.
        Ето е моя и-мейл racing_team@abv.bg

Коментар

Никой не е трил обявата ви,най-вероятно не сте я публикували правилно.Опитайте пак.
          IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Имаше я, заедно със снимки.
            Ако това, че все още не е пристигнало в България е причина да се смята, за нереална обява може да е причина да я няма.
            Обявата беше в раздел "Продавам". Ще я пусна отново след като наближи да пристига в България. Идеята ми беше, понеже е с зелените спойлери и без никакви допълнителни екстри, ако някой иска мога да му сложа лебедка, гребло, други гуми, джанти, като когато са вече на самото АТВ, няма да плаща нищо повече от цената, която ще платя аз тук за тях. Просто ще ги закача собственоръчно. Или пък да му добавя КАМО цвят спойлери.
            За това я пускам обявата по-рано. След като го докараме в България всичко това трябва да се обмитява, да му се плаща транспорт и т.н.
            Има хора в България, които продават нови. Тази обява е за някой с по-ограничени средства, но да си купи нещо не по-малко качествено.

Просто, ако има интерес някой нека пише, ще пусна обявата отново. Снимките, които имам са преди да го кача и да го докарам, при дилъра. Ще го снимам супер подробно и ще публикувам пак обявата.
            Нямам време за каране, това АТВ е купено с цел препродажба.

Коментар

Това което открих е че обявите и двете са ти изтрити от модератора на купувам-продавам поради несъответствие с правилата на форума съветвам те да ги прочетеш преди да пуснеш следващата http://forum.offroad-bulgaria.com/announcement.php?f=12
              поздрави.
              Последно редактирано от АНТИМ; 18-02-08, 18:03.
              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Освен, че не бях намалил размера на снимките май друго няма. Също все още не е в България. Населено място намира се в Egg Harbor Township, NJ, USA. Както вече написах идеята на обявата беше, ако някой иска такъв модел да му я оборудвам с разни есктри на добра цена. Учудих се защото първо беше одобрена обявата, а после изчезна. Ще публикувам обявата малко преди да пристигне контейнера, ако разбира се не е продадено до тогава. Защото имам разни запитвания.
                Ще бъде изложено за оглед в гр. София. Повече подробности където му е мястото.

Иначе специално за модела - днес говорих с един вносител на четириколки, познаваме се от доста време и му казах, той ми разправя не е 680 имаш грешка, 650 е викам ясен си ми. Взе да ме убеждава как Хондите били много евтини и т.н. Били по 8000-9000 лв, аз пък се опитвам да му обясня, че това е следващият модел 680, инжекцион. Явно Хонда се кара от по-малък кръг хора - става въпрос за работни, не за спортни. Това което ми е интересно е дали има други четириколки със същият тип скоростна кутия като тази Хонда. Кавазаки и Сузуки са CVT, но Ямаха, Поларис, БРП не ги знам?
                Аз лесно мога да прочета, но бих се радвал на мнения от опит.

Коментар

Първоначално публикуван от DJ AxL Преглед на мнение
                  Освен, че не бях намалил размера на снимките май друго няма. Също все още не е в България. Населено място намира се в Egg Harbor Township, NJ, USA. Както вече написах идеята на обявата беше, ако някой иска такъв модел да му я оборудвам с разни есктри на добра цена. Учудих се защото първо беше одобрена обявата, а после изчезна. Ще публикувам обявата малко преди да пристигне контейнера, ако разбира се не е продадено до тогава. Защото имам разни запитвания.
                  Ще бъде изложено за оглед в гр. София. Повече подробности където му е мястото.

Иначе специално за модела - днес говорих с един вносител на четириколки, познаваме се от доста време и му казах, той ми разправя не е 680 имаш грешка, 650 е викам ясен си ми. Взе да ме убеждава как Хондите били много евтини и т.н. Били по 8000-9000 лв, аз пък се опитвам да му обясня, че това е следващият модел 680, инжекцион. Явно Хонда се кара от по-малък кръг хора - става въпрос за работни, не за спортни. Това което ми е интересно е дали има други четириколки със същият тип скоростна кутия като тази Хонда. Кавазаки и Сузуки са CVT, но Ямаха, Поларис, БРП не ги знам?
                  Аз лесно мога да прочета, но бих се радвал на мнения от опит.
                  Ами поне за работните АТВ мисля , че всички са със CVT скоростна кутия. Мен ме интересува тази Хонда Ринкон 680 която продаваш има ли блокаж на предния диференцял защото бях гледал един тест на АТВ -та и там ми се видя , че няма блокаж отпред.
                  Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                  Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Продадено. Може пък темата да остане с малко редакция. Ще събера повече информация и може да пусна нова тема или да редактирам тази.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X