Falcon Nomad,KEEWAY 250C,AEON CROSSLAND или AEON COBRA320?Кое според вас е най добро?Спрял съм се на тези машинки,ще го използвам главно за разходки по асфалт и не толкова трудни терени в гората.За пръв път ще се качвам на ATV досега съм карал само пистови мотори.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Falcon Nomad,KEEWAY 250C,AEON CROSSLAND или AEON COBRA320?
Свий
X
-
До: Falcon Nomad,KEEWAY 250C,AEON CROSSLAND или AEON COBRA320?
ще го използвам главно за разходки по асфалт
Ако е така Номада е незаменим, няма нищо общо с което и да е АТВ в градски условия. Разработен е изцяло за движение по асфалт-окачване, гуми, джанти, диференциал, спирачки, седалка и други, всичко е направено така, че на пътя водача да има максимална сигурност и комфорт. Тои обаче не е АТВ и извън пътя е с доста ограничени възможности, най вече заради диференциала, който е без блокаж и в завой много често едната гума буксува. Ако ще караш 90% асфалт и 10% черни пътища и алеи (за по хард не става) Номада е малък убиец. Единствено като недостатък може да се отбележи липсата на мощност, просто машината е толкова стабилна и така лепи на пътя, че в завоите си караш на макс, а на правата искаш още ама километража не мърда.
Ако искаш по-сериозни преходи по чукарите AEON COBRA320 ще ти свърши работа, лесно се кара, има бая тяга и е учудващо проходима, може би защото е доста тежичка.
За другите две не знам почти нищо не съм ги карал, и не ща да ги карам, не са мой тип. Помисли си хубаво какво искаш, защото между Номада и Кобрата например, освен, че и двете са на 4 гуми и имат двигател няма друго общо. Успех.
-
Вчера бях до София и разгледах 2та модела:CROSSLAND и COBRA320.Качвах се и на едното и на другото,тъй като съм семеени след обстоен разговор със Сава и жена ми решихме че CROSSLAND е машинката с която двамата с жена ми ще си правим разходки.Някой ако има впечатления за този модел,моля да сподели(все пак цената му не е малка)!
Бъди винаги това което си!!!
Коментар
-
Мой познат има такова KEEWAY 250C голям чупиляк и не е измислено добре, неудобно е и е грубо и е ужасно нескопосано сглобено. Само лоши неща мога да пиша за него. Добре е че си го изключил от списъка.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Коментар
-
Здравете всички фенове на АТВ-тата. Аз съм сравнително нов във вашия форум, но следя с интерес дискусиите.
Ако се намери някой с повечко свободно време и информацийка, имам няколко въпроса.
Зарибих се да си купя АТВ. Не съм много по-офроад екстрийм-а...затова бих го ползвал повечко като средство за предвижване в града (Велико Търново)
Спрях се на модела Фалкон Номад 260цц. Прочетох в тази тема добри отзиви за него...а и финансите ми позволяват нещо около 5000лв...а този модел попада в тази категория. И най-важното - подлежи на регистрация
Та...директно на въпросите:
1. Има ли проблем да се кара извън града? В частност магистрали, извънградски пътища и т.н.? Трябват ли ми винетка, г-о?
2. Как се отразява карането на дълъг път. Имам къща на Павел Баня, което е на 100км от Велико Търново. Нямам колесар и кола с теглич. Така, че се чудех дали мога да се придвижвам с него.
3. Прочетох, че АТВ е градско, но все пак дали би ималко проблеми ако го карам малко из някои черни пътища, лесно прогодими горски пътеки и т.н?
4. Някакво инфо за двигател и подръжка от първа ръка?
5. Няколко ценни съвета за използване и подръжка на АТВ - за един пълен лаиК
Благодаря предварително на всички отзовали се!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Cloud Преглед на мнениеЗдравете всички фенове на АТВ-тата. Аз съм сравнително нов във вашия форум, но следя с интерес дискусиите.
Ако се намери някой с повечко свободно време и информацийка, имам няколко въпроса.
Зарибих се да си купя АТВ. Не съм много по-офроад екстрийм-а...затова бих го ползвал повечко като средство за предвижване в града (Велико Търново)
Спрях се на модела Фалкон Номад 260цц. Прочетох в тази тема добри отзиви за него...а и финансите ми позволяват нещо около 5000лв...а този модел попада в тази категория. И най-важното - подлежи на регистрация
Та...директно на въпросите:
1. Има ли проблем да се кара извън града? В частност магистрали, извънградски пътища и т.н.? Трябват ли ми винетка, г-о?
2. Как се отразява карането на дълъг път. Имам къща на Павел Баня, което е на 100км от Велико Търново. Нямам колесар и кола с теглич. Така, че се чудех дали мога да се придвижвам с него.
3. Прочетох, че АТВ е градско, но все пак дали би ималко проблеми ако го карам малко из някои черни пътища, лесно прогодими горски пътеки и т.н?
4. Някакво инфо за двигател и подръжка от първа ръка?
5. Няколко ценни съвета за използване и подръжка на АТВ - за един пълен лаиК
Благодаря предварително на всички отзовали се!
2-нямаш проблеми стига да те кефи.
3-за леки пътеки нямаш проблеми.
4------
5-никога не карай без каска и протектори, прочети всички теми в форума.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар