Здравейте,какво ви е мнението за can am 650 xt-p 2019,чисто нов?Добра машина ли е?От официалния вносител ми предлагат горе-долу за същите пари същата машина,но max и е 2017 г.Та се чудя какво да избера-2019 г,но къса база и малко по-евтино или дълга база за двама,но 2017 и малко по-скъпо.АТВ-то ще се ползва за разходки в гората,лов или каране на сняг,но не и за тежък офроуд или състезания.Понякога ще возя и децата и се чудя дали с късата база ще мога да возя едно дете зад мен.Очаквам мнения от колеги,които имат опит с can am.Благодаря предварително....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
can am 650 xt-p
Свий
X
-
От: can am 650 xt-p
С къса база 4х4 АТВ можеш да возиш човек зад теб, място има, но не е чак толкова много, че да се намести 150 кг. шкембелия. Ако се сложи на багажника куфар с облегалка става перфектно.Първоначално публикуван от ivan88 Преглед на мнениеЗдравейте,какво ви е мнението за can am 650 xt-p 2019,чисто нов?Добра машина ли е?От официалния вносител ми предлагат горе-долу за същите пари същата машина,но max и е 2017 г.Та се чудя какво да избера-2019 г,но къса база и малко по-евтино или дълга база за двама,но 2017 и малко по-скъпо.АТВ-то ще се ползва за разходки в гората,лов или каране на сняг,но не и за тежък офроуд или състезания.Понякога ще возя и децата и се чудя дали с късата база ще мога да возя едно дете зад мен.Очаквам мнения от колеги,които имат опит с can am.Благодаря предварително....
АТВ маината за двама е по-дълга, по неповратлива, но вози много по комфортно дори и да си сам, съответно не е чак толкова проходима.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 30,860 в 12:58 на Днес.
Коментар