Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kfx 450 vs Kfx 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kfx 450 vs Kfx 700

Здравейте

Публикувах тази тема за да разбера коя от двете машини на Kawasaki е по добра за каране из планината, за аматьорски offroad испълнения, и кое е по проходимо.

Ако можете да ми кажете какви са характеристиките на двете машини и каква е разликата в цената на ново?

Благодаря ви ...

До: Kfx 450 vs Kfx 700

Здравей, за по добро каране в планината е определено Кавасаки КФХ 700 по висок,по мощен,по стабилен.А пък и е автоматик, но все пак е 14 500 лв а Кфх 450 е 17 300 (последно за толко го видях)...Изборът е лично твой.Но аз лично бих избрал КФХ 700.А сега да кажа нещо и за 450-тката-Доколкото знам тя е по скоро за Freestyle ако греша да ме поправите!Също така тя е с ръчна скоростна кутия и с по меки амортисьори...Но по добро за гора е определено КФХ 700!

Коментар

и двете стават,иначе разликата е огромна ако ги сравняваш помежду им, все едно джип и спортна кола да ги сложиш на кантара и да кажеш еднакви са. Зависи какво те кефи повече и за сметка на какво?
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Мен лично ме кефи повече 450Р(като си представим на трипер 450-ката и). Но зависи за къде ти трябва. За гората е по-добър големия брат.
        '05 Suzuki RM 250

Коментар

Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение
          Здравей, за по добро каране в планината е определено Кавасаки КФХ 700 по висок,по мощен,по стабилен.А пък и е автоматик, но все пак е 14 500 лв а Кфх 450 е 17 300 (последно за толко го видях)...Изборът е лично твой.Но аз лично бих избрал КФХ 700.А сега да кажа нещо и за 450-тката-Доколкото знам тя е по скоро за Freestyle ако греша да ме поправите!Също така тя е с ръчна скоростна кутия и с по меки амортисьори...Но по добро за гора е определено КФХ 700!
          Значи съжалявам че те коригирам ,но почти за нищо не си прав. КФХ 700 наистина е по удобен и проходим за каране в гората и то за яко ендуро от сорта на големи камъни коловози и дълбока кал. Но в никакъв случай не е по стабилен от 450тка даже е доста по нестабилен и въпреки че е 700кб е по бавен от 450тка. За по меките амортисйори също грешиш. 450тките са ориентирани към мотокрос и крос-кънтри трасета и окачванията са реголируеми и с по твърди пружини за да поемат скоците. А за Freestyla- там карат само яко модифицирани атв-та КФХ 450 в базов вариант най-малко става с тая изцяло алуминиева рама( просто нямя как да издържи на скачания по 40 метра алуминия). Така че зависи от карането . Ако ще се кара по пътеки и по равни местности 450-тката е голям кеф. Хубавото на кавазаки е че е единстреното 450 със задна. За яко ендуро 700тка. Както казва Пламен вземи една кола за WRC и един офроуд джип и двете карат извън пътя но трасетата са значително по различни.Ако трябваше аз да избирам -много ясно че 450тката.
          It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Да прав си и аз се поколебах за стабилносста!

Коментар

Ама kawasaki kfx 700 няма задна скорост или аз нешто несам разбрал ,се пак тежи 250 кила.

Коментар

Има....

Коментар

Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнение
                  Ама kawasaki kfx 700 няма задна скорост или аз нешто несам разбрал ,се пак тежи 250 кила.
                  Има задна и не тежи 250 а 234 кила празен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X