Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете !!! Търся ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете !!! Търся ATV

Здравеите !!!

Аз сам ученик на 16 години висок съм 180 см. 70 кг. съм. Търся си ATV в порядака до 15000 лв., спрял сам се на Kawasaki Kfx 450. ATV-то ще го използвам за разходки в свободното си време, ще ходя с него из планината, на хижа, за риболов и т.н.

Имам няколко въпроса.
    1). Мислите ли че Kawasaki Kfx 450 ще е подходящо за такова каране ?
    2). Трудно ли се научава управлението на такава машина, в смисал, подаването на гас, чрез дросел? От 10 годишен карам мотори, от скутер до 150 кубикови кросаци, и съм свикнал сас обикновенното подаване на гас.

Моля даите мнение
    Благодаря ви

До: Помогнете !!! Търся ATV

Ми що не си вземеш "работно" щом ще е само за разходки. Поне има багажници да си прибираш уловената риба.

Коментар

Спрял сам се на Kawasaki kfx 450, заштото ми допада на външен вид и ме устроиват къбиците му. Десиславе ще ми обесниш ли какво е работното ATV ? :-) Все пак сам нов във бранша :-)

Коментар

Десислав е прав , за това за което си написал ,че ти трябва е по-подходящо да си вземеш работно АТВ. Работните АТВ-та са по тежки , малко по големи и имат багажници също така са и 4Х4. Е на външен вид не са толкова хубави като КФХ 450 което си харесал.
        Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
        Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

В момента има изгоден Outlander 400 на 400 км. с фабрична лебедка, маскировъчен цвят за 12 500 лева...

Коментар

АТV да искаш. Има каквото пожелаеш -втора ръка и доста изгодно. Просто се обади. Има Ямахи, Кавасаки, Хонда, Поларис... просто си избери - и работни и спортни, но за твоя случай по-добре е от работните.
            Последно редактирано от roumen5; 02-01-08, 19:03.
            Живей за всеки дъх!

Коментар

Само едно напомняне. Думата Помощ в заглавивето на тази тема е абсолютно не на място. На пръв поглед някой ще помосли, че колегата има нужда от нещо наистина спешно, а не от съвет за избор. Моля, четете правилата, преди да пуснете тема. После да не се чудите защо нещо е изтрито или променено.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

zzlatev е прав трябва да се помисли преди да се пише нещо. Говоря принципно!
                Мисля че Тошката Христов (djipar69) ти е отговорил вместо мен. Това което ти предлага не е зле, а 400 км. са просто нищо за марково АТВ.

Коментар

Благодаря на всчки изказали мнението си, но аз искам да дам пари за хубаво, качественно и бурзо ATV което ми допада, a на мене работните ХИЧ не ми харесват. АЗ не искам ATV което е 4 пъти по-тежко от мен и което не може да прави някои маневри, които бих искал да правя, не искам машина със багажник защото не ми е нужен, аз няма да хващам по 20 кила риба аз ходя на риболов само за развлечение, понякога хващям по 10 рибета, а почти винаги не хващам нищо .
                  Съглясен съм да дам пари за ATV (марка) което 6те го карам със години. Мислил съм за най различни марки и модели ATV-та и съм се спрял на
                  Kawasaki Kfx 450R i na Yamaha Raptor 700R Se
                  От вас, хора които разбирате повече от мен искам да ми дадета препоръки за някои от ATV-тата които съм си избрал.
                  Искъм да разбера също кое от двете ATV-та е по-бързо, по-маневрено, по-пригодено а каране из планината.

Съжелявам че ви занимавам със мои си прищевки, ама аз съм си такъв .

Благодаря ви ...

Коментар

Първоначално публикуван от aRmPoWeR Преглед на мнение
                    Благодаря на всчки изказали мнението си, но аз искам да дам пари за хубаво, качественно и бурзо ATV което ми допада, a на мене работните ХИЧ не ми харесват. АЗ не искам ATV което е 4 пъти по-тежко от мен и което не може да прави някои маневри, които бих искал да правя, не искам машина със багажник защото не ми е нужен, аз няма да хващам по 20 кила риба аз ходя на риболов само за развлечение, понякога хващям по 10 рибета, а почти винаги не хващам нищо .
                    Съглясен съм да дам пари за ATV (марка) което 6те го карам със години. Мислил съм за най различни марки и модели ATV-та и съм се спрял на
                    Kawasaki Kfx 450R i na Yamaha Raptor 700R Se
                    От вас, хора които разбирате повече от мен искам да ми дадета препоръки за някои от ATV-тата които съм си избрал.
                    Искъм да разбера също кое от двете ATV-та е по-бързо, по-маневрено, по-пригодено а каране из планината.

Съжелявам че ви занимавам със мои си прищевки, ама аз съм си такъв .

Благодаря ви ...
                    Също така съм се спрял и на Yamaha Yfz 450

Коментар

От 3-те модела които си изброил най-ендуро изпълнение е RAPTOR 700. Което значи че тои най-става за горе изброените работи и терени.ю
                      Но не е най-подходящ от всички модели на пазара към момента!!!

Коментар

А бе вземай я щом ти е харесала машинката става и от много ако ще я караш по бързичко щото и на това ще му дойде много бързо времето а ако ще я ръчкаш по по хард терени става ама е по мъка ама за това има кфх700 виж го и него като модел
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                          От 3-те модела които си изброил най-ендуро изпълнение е RAPTOR 700. Което значи че тои най-става за горе изброените работи и терени.ю
                          Но не е най-подходящ от всички модели на пазара към момента!!!
                          Desislave искам да те питам какво имаш в предвид "Но не е най-подходящ от всички модели на пазара към момента!!!"

Коментар

има в предвит ,че най-подходящото е ендуро модела на кавазаки - kfx700

Коментар

Хубаво разсъждаваш, Ямахата е истината! Yamaha Raptor 700 неслучайно е кръстен Раптор, става за всичко - и за разходки, и за рибета, е, ремарке не можеш да теглиш, но ако решиш някой път да се състезаваш ще бъдеш напълно конкурентен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X