Обява

Свий
Няма добавени обяви.

спешно можели един съвет за атв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• спешно можели един съвет за атв

здравейте искам да ви попитам за атв кое да избера поларис спортсман 450 4х4 автоматик със бързи и бавни със задна 2006г за 8000лв или китайско SCOT проучих че уш било най-доброто от китайските 250 автоматик 2х4 със задна ново за 5000лв .Ако може днес някой да ми отговори че утре ще купувам благодаряви предваритвлно

До: спешно можели един съвет за атв

Вземай Полариса
    06' Yamaha Raptor 700R
    08' BMW E92 335i

Коментар

според мен задаваш отговор, освен ако Полариса не е смлян от употреба ...
      5К за китаец - само ако някой има да ти покаже същия и го е покарал, без да се разпадне
      а да не забравяме, че има значение и за какво мислиш да го ползваш, като се абстрахираш от производителя, това са доста различни машини - тегло, динамика, проходимост, управляемост и т.н.
      ако просто искаш някакво атв, без конкретна цел - пробвай по едно кръгче с двете/подобни на тях
      Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

по точно ми трябват 3 броя с цел под наем за туристи да се прави поход без екстремни работи а за поларисите са перфектни внесени са от канада иса били извършвали сътата дейност там а просто ме разколебава цената дали китайско ново за 5000 или поларисите за 8000

Коментар

за поднаем "фалкон" -китаец ,щото на поларица поддръжката е мнооого скъпа
          а хубавия китаец е здрав не е пъргав и може да се РЕГИСТРИРА
          [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
          blood group 0+

Коментар

и аз така разбрах че е скъпа поддръжката на полариса все пак благодаря ви много

Коментар

Този китаец за който говорите всъщност не е ли тайванец?И аз тъкмо щях да пусна тема за инфо за този тайванец, защото мисля да взема един и видях тази тема

Коментар

Нито едното, нито другото е подходящо за тази цел. Но, по малкото лошо е Полариса.
                Удачно е Волфарин, KFX700 или някои Kingquad.

Коментар

да ви се похваля купих си 3 полариса спортсман 450 пързи бавни 4х4 2006г перфектни са мале машините са страшни няма место да не мине

Коментар

Честито!
                    Да ги караш със здраве и много пари да ти изкарат.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

благодаря !!!

Коментар

Колега загледах се в ника ти и ми стана интересно , този ХОТЕЛ ОГИ някаде до Асеновград ли се намира че ми се върти в главата че съм виждал табела там някаде.

Сори за Офтопика.
                        Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                        Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Скътан в полите на красивите Родопи, на 18 км от Пловдив, в Асеновград, кв. Горни Воден, с прекрасен изглед към плодородната Тракийска низина.
                          Комплексът е обгърнат от красивата природа. Работи целогодишно. Предлага прекрасни условия за отдих и туризъм. Има условия за провеждане на конференции, семинари, сватби и кръщенки.

това го копирах от сайта на хотела
                          06' Yamaha Raptor 700R
                          08' BMW E92 335i

Коментар

Първоначално публикуван от morala Преглед на мнение
                            Скътан в полите на красивите Родопи, на 18 км от Пловдив, в Асеновград, кв. Горни Воден, с прекрасен изглед към плодородната Тракийска низина.
                            Комплексът е обгърнат от красивата природа. Работи целогодишно. Предлага прекрасни условия за отдих и туризъм. Има условия за провеждане на конференции, семинари, сватби и кръщенки.

това го копирах от сайта на хотела
                            Мерси Даниел. Не се бях сетил да се поровя.
                            Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                            Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X