Интересувам се от АТВ за 8-9 г. дете, да не се движи бързо,може и нещо като като Бъги, простете, но съм абсолютен лаик.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
АТВ за деца
Свий
X
-
До: АТВ за деца
Според мен един Raptor 50 ще е идиялен http://www.yamaha-motor.com/sport/pr...21/0/home.aspx виж какво представлява.Но нека някои с пове4е опит се изкаже.Аз сам на 14 год. и запо4нах с 250 сс. а за 8-9 годишен 50-80 кобика са супер за първо АТВ.
-
До: АТВ за деца
От пролетта на 2007 г. търсих АТВ за дете на 8 г. и избрах Ямаха Раптор 350 к.с., но сега на състезанието в Шумен през ноември т.г много ми хареса варианта сузуки 250 к.с., просто е по-малко от раптора, изглежда по-леко и мисля, че е добър вариант за дете, като в началото поне максималната газ трябва да се ограничи, т.к. сина ми точно по този начин само, че с "работно" АТВ ни обърна, като даде газ постоянно на макс. Сузукито го караше едно момченце на 7 г.
Ако му вземете 50 к.с. много бързо ще му умалее и след няколко месеца ще трябва да пуснете тема заменям 50 к.с. за по-мощно.
Но първо помислете за предпазното оборудване: каска, протектори и т.нт.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар