Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помогнете да избера атв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помогнете да избера атв

хора помогнете ми с избора на атв.
    разгледах много марки и модели вклиучително и китайските...
    за сега сам се спрял на ARCTIC CAT но не сам сигурен за избора на мен ми трябват 2 атв-та това са си мн пари и искам да сам сигурен ако някои е компетентен по темата да помага
    Прикачени файлове

До: помогнете да избера атв

то се занае всички сме компетентни нали сме българи
    по принцип тази марка има име в щатите амаа там и полариса има име че добър ама аз бих го хвърлил там където и кучетата не пикаят
    моят съвет към теб е да си вземеш това което ти харесва само провери дали може да се сервизира кадърно там от където го взимаш и как са с доставката на резервните части не че е чупливо но в гората си стават фалове и ако атв-то ти е 2 месеца на трупчета мисля че няма да ти е приятно така че въпроса с подръжката за мен е по-важен отколкото дали самото атв е хубаво или здраво защото и най здравото атв като се претърколи по някой баир или се резне в някое дърво става на мармалад и после какво правиме.......
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Съпругата ми има Сузуки LTA-F 500 и съм ужасно доволен от него, но резервните части бавно пристигат, т.к. в Бг. нямат офиц. представител. А това е най-важно и от тази гледна точка изберете Ямаха или Кавасаки. Не знам как стои въпроса с Бомбардие, но от форума има компетентни да кажат.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

До: Помогнете да избера атв

"Bombardier" -вече се казват Can-Am, имат официален представител- Зундерт Екстрийм ! Продават машините с гаранция и хомологация за регистрация (аз регистрирах две) ! За части нямаш проблем, защото рядко се чупят
        Има и втора употреба, в смисъл върнати от клиенти, които са взели по-големи кубатури, мисля, че в момента има една DS 250 и едно 4x4 Outlander 400 с лебедка ! С независимо окачване са, с дискови спирачки и неуморими мотори Rotax(по-големите кубатури). Както казват, това е Bently-то при ATV Аз съм малко пристрастен, но можеш да разгледаш и сравниш показателите, а ако се обадиш ще ти организирам и пробно каране на пресечен терен !!!
        P.S. Има и нова спортна "X" серия в черно за някои модели, включително и детския DS 90...
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 01-12-07, 23:32.

Коментар

Извинявам се че не е по темата, но исках да попитам кога излиза DS 450 X серията.
          06' Yamaha Raptor 700R
          08' BMW E92 335i

Коментар

Вече излезе, аз чакам моя X 800 Renagade към 15 декември да бъде тук !

Коментар

А цената на DS 450X каква е
              06' Yamaha Raptor 700R
              08' BMW E92 335i

Коментар

Още не е уточнена, изчисляват в момента митните сборове и т.н. ! Очаква се да бъде в рамките на 14-16 000 лева с ДДС и една година гаранция ! В момента, който е ясна, ще ти пусна на ЛС цената !!!

Коментар

Ок мерси някой модератор може да изтрие ненужните мнения
                  06' Yamaha Raptor 700R
                  08' BMW E92 335i

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                    "Bombardier" -вече се казват Can-Am, имат официален представител- Зундерт Екстрийм ! Продават машините с гаранция и хомологация за регистрация (аз регистрирах две) ! За части нямаш проблем, защото рядко се чупят
                    Има и втора употреба, в смисъл върнати от клиенти, които са взели по-големи кубатури, мисля, че в момента има една DS 250 и едно 4x4 Outlander 400 с лебедка ! С независимо окачване са, с дискови спирачки и неуморими мотори Rotax(по-големите кубатури).
                    Здравеи кажи ми цена на този Outlander 400 4X4 които е втора употребал.
                    Може на лични по добре.
                    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
                      Здравеи кажи ми цена на този Outlander 400 4X4 които е втора употребал.
                      Може на лични по добре.
                      Мисля, че беше 14 000 лева, днес ще бъда там, звънни ми ако искаш след 10 часа за да те свържа с човека, ако те устройва- 0889304040 Тодор Христов !

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                        Има и втора употреба, в смисъл върнати от клиенти, които са взели по-големи кубатури, мисля, че в момента има една DS 250 и едно 4x4 Outlander 400 с лебедка ! С независимо окачване са, с дискови спирачки и неуморими мотори Rotax(по-големите кубатури). Както казват, това е Bently-то при ATV Аз съм малко пристрастен, но можеш да разгледаш и сравниш показателите, а ако се обадиш ще ти организирам и пробно каране на пресечен терен !!!
                        P.S. Има и нова спортна "X" серия в черно за някои модели, включително и детския DS 90...
                        здравей, искам да те попитам: предлагат ми един бомбардиер дс 250 за 8000 нов от америка и не знам дали има документи за КАТ, дали така си пристигат .... имащ ли идея?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X