с контейнерите работата е много по - проста, има спедитори, а спедиторите правят едни специални комбинации /групажи/ това е много багаж, на много хора в един контейнер. разбирасе такъв групаж до българия няма, но има до солун, до италия, до франция и тн. та качваш го в контейнера и казваш на спедитора "искам го в софия на столична митница" и той ти го кара първо примерно до солун с кораб, после го качват на някой камион, който е за столична митница и тук ти пращат едно оведомление по пощата или по телефона и тн., поне така ти казват, че ще стане, после плащаш не много пари и се започва чакане, дали ще дойде дали няма, и накря идва
аз на твое място да съм го купил това отдавна, много е приятно карането на тия работи, после ти става малко, купуваш по - голямо и после още по - голямо и тн.
го го, мерси за инфото, но не ми върши работа по простата причина, че нямам намерение да прaщам нещо в бг.самия аз надали скоро ще се върна, така че не ми трябва за там.а тука за 10 -15 летни уикенда наистина не знам дали си струва. а че е голям кеф - вярно, днеска пак го карах, ма не вдигах прах, че валеше. а иначе - по голям и по голям и по голям и накрая - СУВ, а аз вече си имам, майтап де! още не съм решил, ама то си ми е в работата, поне ще се откарам
big_shark, това е, само че от предната година, и задните гуми са много по широки и с некакъв тракторен грайфер. а сайта който сам дал е просто малка част от търсачка за коли, мотори и т.н., но сам задал шибани параметри , че не ми се занимаваше, пак и нали жоро ги иска подарък за целия форум, много -много не придиряъте
е, вече не стои въпроса. днеска го купих.сега обаче почват проблемите- трябва да си оправя пикапа. че в града с него не може. ако ли не ще трябва да търся ремарке отнякъде. и ако не вали като из ведро, уикенда сме по чукарите. а пък ако успея да си намеря и USB кабела(и се науча да качвам снимки във форума) в понеделник ше го/ме видите кви сме диваци.абе, проблеми...
мерси. очила си имам. каска не, мисля и да не купувам, че то колко ли ще го карам.оообаче ботуши!!! харесах си преди време едни на harley davidson, не че съм някакъв маниак или квартален газар.мнооого го харесах ,ама все не намирах повод да си ги купя и ето на- добре че каза. пак и таман ще закръглиме сделката на $1000
Коментар