Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на ATV.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Избор на ATV.

    Здравейте. Търся ATV около 250сс до 3000лв (по възможност ново или втора ръка, но запазено). На 13г съм 1,70 , 90кг. Насочил съм се към китаец. Моля без хейтване и започване на редовната препоръка ,,Събери още малко пари и си купи нещо по истинско-японско'' защото и да имам повече пари не бих ги дал за нещо което ще се ползва 2 пъти в месеца. АТВ-то ще се използва за разходки по асвалт на село. Чудя се ще може ли да ме носи машинката и да вдига поне 70-80? За първо АТВ кубиците добре ли са?
    Последно редактирано от Nikola jekov; 29-09-15, 19:55.

  • #2
    От: Избор на ATV.

    И как точно реши на 13 години , че имаш право да се движиш по асвалта , макар и на село.Вземи порасни още малко и тогава карай по пътищата.
    Ford Bronco II 2.9 V6
    Уаз 469Б
    Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
    0899846606

    Коментар


    • #3
      От: Избор на ATV.

      Този път (по който мисля да карам) не е регистриран и няма почти никакво движение по него. Направен е много отдавна през комунизма. Просто няма кои да нараня при злополука освен самия себе си. Съгласен съм с теб че е опасно ,но при носене на предпазна екипировка и каране с мярка мисля че шансовете за нараняване са малки. Това АТВ ще е първото което ще притежавам. До сега съм карал АТВ-та и скутери на приятели.

      Коментар


      • #4
        От: Избор на ATV.

        Добре, ако се кара по лек терен да кажем. Казах по асвалт защото пътят е добре отъпкан от минаващите коли през него които са рядкост.

        Коментар


        • #5
          От: Избор на ATV.

          Всички мнения са добре дошли!

          Коментар


          • #6
            От: Избор на ATV.

            Защо не си купиш ямаха раптор 350 втора употреба може да го хванеш 3000 лв един от моят град продава ямаха раптор 350 за 3150 събери 150 лева и може да се договорите за него но можеш и да купиш ямаха раптор 250 на същата цена или по малко но щом ги дават толкова ефтини има проблеми по тях аз съм на 14 години висок 1,79 и сам 82 кг и често казано съм се ориентирал за раптор 350 но засега няма да си го зимам но според мен 250цц щети е добре значе а дали ще дига 70-80 аз на един приятел на симсона му със него той е 50 кг и дигаме 70 пак ти няма да дигнеш па атв с 25 коня 70 !!! Надявам се да съм ти помогнал със нещо

            Коментар


            • #7
              От: Избор на ATV.

              http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=61439 ето ти една тема ако мислиш за раптор 350 след моя отговор

              Коментар


              • #8
                От: Избор на ATV.

                stavrov коя година е и дай някои линк или снимки на атв-то.

                Коментар


                • #9
                  От: Избор на ATV.

                  Здравей !!! ходих да гледам раптора дали е хубав или не няма нищо общо със снимките така първо са счупени пластмасите второ трябва да смениш скоростната кутия защото работят 2 скорости другите 4 не работят трето трябва да смениш дисковите спирачки сегменти и нов карбуратор също нов филтър нова седалка и така раптора е пълен БОКЛУК !!! като и при това скоростите влизат много трудно и раптора е купен 2007 а сега сме 2015 от 8 години е раптора даго оправиш ще дадеш 2-но повече пари от колкото си събрал заради това че не ти го препоръчвам а за скоростите човекът ми каза как са нещата направо се отвратих от раптора такава машина във такова състояние

                  Коментар


                  • #10
                    От: Избор на ATV.

                    Мерси колега.

                    Коментар

                    Активност за темата

                    Свий

                    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                    Зареждам...
                    X