Здравейте имам голям проблем много се чудя какво атв да взема решил съм да или yfz 450 или raptor 700 искам съвет от вас кое е по добро,а и ще се кара само offroad и се чудя дали няма да опира много yfzтката ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha YFZ 450 или Raptor 700
Свий
X
-
До: Yamaha YFZ 450 или Raptor 700
Първоначално публикуван от hristo Преглед на мнениепърво и двете атв са си ниски но според мен раптора е по добрия вариянт защото е с по меко окачване от колко уфзто ,с по-голяма кубатура и е инжекцион
За чисто нови ли се двуумиш или за употребявани?
Коментар
-
лично на мен ми харесва много повече YFZ450 ако можеш да преодолееш липсата на задна горещо ти го препоръчвамНиколай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнениелично на мен ми харесва много повече YFZ450 ако можеш да преодолееш липсата на задна горещо ти го препоръчвам06' Yamaha Raptor 700R
08' BMW E92 335i
Коментар
-
Първоначално публикуван от morala Преглед на мнениеМай и мене да ти кажа по ме влече с тая муцуна отпреде много ме кефи обаче ми се струва много нисък по принцип и това по преходите си е голям минусзадната си е задна
Коментар
-
Първоначално публикуван от morala Преглед на мнениеМай и мене да ти кажа по ме влече с тая муцуна отпреде много ме кефи обаче ми се струва много нисък по принцип и това по преходите си е голям минусе едно към едно със размерите на шасито на YFZ ширина на преден и заден мост,междуосие и дори клиеренс отзад са им абсолютно еднакви сравнявал съм ги имат разлика само в височината на седалката и килограмите
просто това е сполучливят размер,той е тестван в годините и се е доказал ако поразровиш малко ще видиш че просто това са данните на баншито а то се прави без промяна от 1985:d
Николай Гогов 0898676912
Коментар
-
ако купуваш YFZ гледай да е след 2006г. ще го познаеш по двубуталния заден спирачен апарат и диоднит стоп , а ако е раптор да е след 2007 ще го познаеш по компенсаторните бутилки на предните амортесьори при него има промени и в инжекциона .
къде ще ходиш да ги гледаш може да ги знам машините и да ти помогна с впечатлени ако съм ги виждал не са много местата където ги има и двете накупНиколай Гогов 0898676912
Коментар
-
Задна скорост за АТВ особено в кал е много необходима, също като се задъниш някой гъст храсталак и няма наблизо някой да ти помогне е много трудно.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от DUNIO Преглед на мнениеyfz-та е доста лек така че слизаш и местиш не е толкоз важна тази заднаЧовешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
да кажа че до момента не сам изпитал нужда от задна карам от 2005 yfz a на кавазакито имам ама на баир таиа задна само ме окопава така че сичко си зависи до човека[url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар