Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha YFZ 450 или Raptor 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha YFZ 450 или Raptor 700

Здравейте имам голям проблем много се чудя какво атв да взема решил съм да или yfz 450 или raptor 700 искам съвет от вас кое е по добро,а и ще се кара само offroad и се чудя дали няма да опира много yfzтката ?
    06' Yamaha Raptor 700R
    08' BMW E92 335i

До: Yamaha YFZ 450 или Raptor 700

първо и двете атв са си ниски но според мен раптора е по добрия вариянт защото е с по меко окачване от колко уфзто ,с по-голяма кубатура и е инжекцион
    Honda CRE 250
    Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от hristo Преглед на мнение
      първо и двете атв са си ниски но според мен раптора е по добрия вариянт защото е с по меко окачване от колко уфзто ,с по-голяма кубатура и е инжекцион

За чисто нови ли се двуумиш или за употребявани?

Коментар

употребявани
        06' Yamaha Raptor 700R
        08' BMW E92 335i

Коментар

лично на мен ми харесва много повече YFZ450 ако можеш да преодолееш липсата на задна горещо ти го препоръчвам
          Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
            лично на мен ми харесва много повече YFZ450 ако можеш да преодолееш липсата на задна горещо ти го препоръчвам
            Май и мене да ти кажа по ме влече с тая муцуна отпреде много ме кефи обаче ми се струва много нисък по принцип и това по преходите си е голям минус
            06' Yamaha Raptor 700R
            08' BMW E92 335i

Коментар

Първоначално публикуван от morala Преглед на мнение
              Май и мене да ти кажа по ме влече с тая муцуна отпреде много ме кефи обаче ми се струва много нисък по принцип и това по преходите си е голям минус
              и задната ... тръгнеш ли или обатен някъде или ... и аз незнам какво задната си е задна

Коментар

Първоначално публикуван от morala Преглед на мнение
                не се бъркай как ти изглежда, раптор 700 въпреки че на вид е по едър е едно към едно със размерите на шасито на YFZ ширина на преден и заден мост,междуосие и дори клиеренс отзад са им абсолютно еднакви сравнявал съм ги имат разлика само в височината на седалката и килограмите просто това е сполучливят размер,той е тестван в годините и се е доказал ако поразровиш малко ще видиш че просто това са данните на баншито а то се прави без промяна от 1985:d
                Николай Гогов 0898676912

Коментар

ок мерси за отговорите във вторник ще ходя да ги гледам 2те и ще видим
                  06' Yamaha Raptor 700R
                  08' BMW E92 335i

Коментар

ако купуваш YFZ гледай да е след 2006г. ще го познаеш по двубуталния заден спирачен апарат и диоднит стоп , а ако е раптор да е след 2007 ще го познаеш по компенсаторните бутилки на предните амортесьори при него има промени и в инжекциона .
                    къде ще ходиш да ги гледаш може да ги знам машините и да ти помогна с впечатлени ако съм ги виждал не са много местата където ги има и двете накуп
                    Николай Гогов 0898676912

Коментар

ТУка в Габрово са машините YFZта е 2005 мисля а раптора 2006 края или 2007 началото едно от двете беше
                      06' Yamaha Raptor 700R
                      08' BMW E92 335i

Коментар

Задна скорост за АТВ особено в кал е много необходима, също като се задъниш някой гъст храсталак и няма наблизо някой да ти помогне е много трудно.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

yfz-та е доста лек така че слизаш и местиш не е толкоз важна тази задна
                          [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от DUNIO Преглед на мнение
                            yfz-та е доста лек така че слизаш и местиш не е толкоз важна тази задна
                            Да зависи къде го караш, ако е по нормален "черен" път е така, но при комбинация със страничен наклон и мека почва слизаш и АТВ-то на кълбета кам дерето. Вярно, че се кара и без задна ск., но много трябва да се съобразяваш с терена и отдалече да се избягват по-трудните места.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

да кажа че до момента не сам изпитал нужда от задна карам от 2005 yfz a на кавазакито имам ама на баир таиа задна само ме окопава така че сичко си зависи до човека
                              [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X