Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли съвет за начинаеща?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Може ли съвет за начинаеща?

Ами проблема ми е следния - не искам да си купувам някакво китайско АТВ дето да ми се разпадне под краката. Бях си решила за Хонда ТРХ 450Р обаче ми казаха че сум много малка и не мога да карам такова нещо... А толкова ми харесва тая машина и сега не знам какво да правя. Решила съм си и след месец два си взимам обаче не знам какво... можете ли да ми дадете малко по-професионален съвет?Възможно ли е наистина момиче на 17 да се оправи с хондата или трябва да се задоволя с китайско.?

До: Може ли съвет за начинаеща?

Никакъв проблем,взимаи японското

Коментар

А момиче на 17 ще се оправи ли с ремонтите по китаеца?
      Вземи си това което ти е на душата и ще му свикнеш лесно.
      Успех с покупката!
      VARADERO SD2

Коментар

Няма да имаш проблеми. Въобще не се двоуми. Никаква китайка. Вземай Хондата и се радвай на живота. Ако пък мислиш, че е голяма, имам Хонда 250 ТХR, която продавам, но не мисля, че ще имаш проблеми с другата. Просто отначало бъди внимателна и не карай по свлачища. Успех.

Коментар

с две ръце гласувам за японеца само вмъквам едно уточнение ако е хонда trx 450 вземи модела който е със стартер защото ще се измъчиш с паленето много ако е първия модел който има само манивела
          Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

много благодаря за помощта. мисля все пак да си взема хонда пък ще му мисля като се потроша цялата колкото до ремонтите, тате за какво ми е ако не ми помага поне за това хахахаха

Коментар

Първоначално публикуван от hondafreak Преглед на мнение
              много благодаря за помощта. мисля все пак да си взема хонда пък ще му мисля като се потроша цялата колкото до ремонтите, тате за какво ми е ако не ми помага поне за това хахахаха
              и недеи забравя екипировката ,че си и момиче и едвали искаш да ходиш цял живот с шевове и охлузни рани
              много преди старта...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X