Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнение за атв 110f/125cc

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • мнение за атв 110f/125cc

    Здравейте от мен. Та предлагат ми евтино атв,но е китайско,искам да ми кажете мнения и препоръки,въпреки,че четох мнения и теми в форума. Та атв то е 110f/125cc ,та нищо особено, на мен лично не ми трябва за кой знае какво,а да си дивея по поляните и пътеките по село,сиромах човек съм,не разполагам с по-голяма сума за нещо по-добро и читаво за съжаление. ..та какво бихте ми казали за този китаец,ако е важно също ще спомена,че това ще ми е първата подобна машина,нямам богат опит,за това и нямам изисквания и не ме бърка,че е китаец,но все пак искам мнения и препоръки. Благодаря предварително.

  • #2
    От: мнение за атв 110f/125cc

    Здравей и добре дошъл,
    за първа машина китайското атв е ОК. Не знам на колко години сте, но изберете това с по-голямата рамка - 15 кубика не се усещат в мощността. Атвто е подходящо за леки разходки по сравнително равни терени. Двигателчетата им са сравнително здрави, стига някой да не го е изтезавал и да го е поддържал.Ходовата част е доста проблемна като цяло - втулки тампони, кормилни накрайници и т.н са често срещани проблеми. Дано да разполагате с инструменти и уменията да си го ремонтирате (не са големи проблемите, но се случват често). Частите са в пъти по евтини от на японските атвта. Като цяло с две думи - китайското атв е подходящо за начинаещи, които търсят возене в природата.
    Поздрави
    Преслав
    Non scholae sed vitae discimus.

    Коментар


    • #3
      От: мнение за атв 110f/125cc

      Благодаря много.Атв то беше с проблем в двигатела,но го оправих. Беше си изтезавано,но аз го вкарвам в ред и си личи доста.Но отново изникна проблем в последствие разбрах,че го е имало и преди. Ел.инсталацията за запалването (няма искра на свеща),но и това ще оправя,мисля малко да го подсиля под двигатела,понеже са го заварявали,явно е било скъсано. И така

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X