Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какжо мислите за това АТV ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какжо мислите за това АТV ???

Aprilia 200 150cc aвтоматик

2299 ЛВ.

Данни:
    Дата на производство - август 2007 г.
    Тип двигател - Бензинов
    Мощност (к.с.) - 17 к.с.
    Кубатура (куб.см) - 150 куб.см
    Вид двигател - 4 тактов
    Вид охлаждане - Въздушно
    Скоростна кутия - Автоматична
    Категория - ATV
    Цвят - Син
    Прикачени файлове

До: Какжо мислите за това АТV ???

Аз не мисля Човек по добре събери пари и си купи свястно АТВ...хората са го казали от опит ,че китайските не струват....но ти си решаваш!

Коментар

Е какво като е китайско? Човека с толкова средства разполага това ще си купи! И аз разполагам със средства за хубаво атв но си купих китайско защото не мисля че е логично да дам толкова много пари за нещо което ще използвам само неделя,и не е за професионални цели! Вярно не е като японските атв-та но е супер за разходки около вилата!

Коментар

Разходки около вилада да....но зависи той за какво ще го полва.

Коментар

Първоначално публикуван от The saint
          Наско стига ги защитава тия китайски машинки... )) Нали виждаш колко се продават в Форума ... )) Пък и ти май ще купуваш скоро нещо по-хард... Какво стана оправихте ли твоето?
          Оправихме го точно за 30 минути от тогава няма грешка(всичко се подсили и сега е огън даже неделя калоян пак беше в Кичево). Мисълта ми беше,на някои хора може да не им се дават толкова пари за атв-та. Вярно е че хубавото си е хубаво за това не споря. Не защитавам китайлъците,има някои модели които просто са безобразни,но има и неща които стават за вработа. Аз лично моето атв както е станало сега със всичкият тунинг по него не смятам да го продавам или ако ще го продавам му искам 5000лв..

Коментар

Първоначално публикуван от The saint
            Мисълта ми беше,на някои хора може да не им се дават толкова пари за атв-та. Вярно е че хубавото си е хубаво за това не споря. Не защитавам китайлъците,има някои модели които просто са безобразни,но има и неща които стават за вработа. Аз лично моето атв както е станало сега със всичкият тунинг по него не смятам да го продавам или ако ще го продавам му искам 5000лв..
            Всъщност като се замислиш на кой му се дават пари... ? То и на мен не ми се дават - ама дадох Пък ти дано да му вземеш толкова пари на твойто...[/quote]

Това за априлията,нарочно ги пускат така обявите да им излязат по-напред в мобилето. Инъче минало покрай априлия! Вярно пари трудно се дават за каквото и да било,а още повече,за едно развлечение в повечето случаи(казвам в повечето защото има хора и по състезания ходят и т.н.за там китайлъка не става).

Коментар

Човека иска съвет Това АТВ е доста добро, с това двигателче отстъпва единствено по максимална скорост на 200сс, но се кара много по лесно. Гледай двигателя дали е захванат на всички места за рамата (минимум 3), че има случаи китайците да пропуснат някоя втулка. Прегледай дали заварките по рамата са читави и дали разстоянието между предна и задна ос е еднакво от двете страни. Успех.

Коментар

мммм мисля,че това е по добре
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Dragon310 Преглед на мнение
                  Aprilia 200 150cc aвтоматик

2299 ЛВ.

Данни:
                  Дата на производство - август 2007 г.
                  Тип двигател - Бензинов
                  Мощност (к.с.) - 17 к.с.
                  Кубатура (куб.см) - 150 куб.см
                  Вид двигател - 4 тактов
                  Вид охлаждане - Въздушно
                  Скоростна кутия - Автоматична
                  Категория - ATV
                  Цвят - Син

Според мен това е по-добрият вариант: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=19115

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X