Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AEON Cobra 320

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• AEON Cobra 320

Ако някой има впечатления за този модел, моля да ги сподели. Мисля да закупя ново такова за 7800лв. Заслужава ли си?

Мверси предварително.

До: AEON Cobra 320

Хубаво е наистина, но си е скъпичко. Тези машинки се продават в цяла Европа, наскоро имаше представяне по АБМоторс на двата Аеон-а, но с други имена, та би трябвало да са читави. Чакам шефа на фирмата да регистрира тестова машина и да направя едно каране за да имам лични впечатления. За сега знам, че има вид и би трябвало да е здрава. Също знам и каде се продават чисто нови Хонди за същите пари, така че за мен поне не е изгодно.

Коментар

Не е лоша Cobra-та. Има мощност, сравнително добра возия, проходима е. Ама доколкото виждам май е поскъпнала...

Коментар

Благодаря Ви много. Jojo би ли ми дал информация за Хондите. Къде мога да ги видя и да ги пробвам.

Коментар

Може да ги видиш в Симеоново, но по принцип не може да ги пробваш. Машинките са чисто-нови, а ако ги пробват двама-трима вече няма да са и за това не се пробват. Телефона ми е 0887993436 звънни ако искаш да ги видиш.

Коментар

има магазин и в Младост - до Фантастико на сп. Окръжна болница... предложиха ми тестдрайв...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не е лоша машинката. Държи се доста прилично, както на асфалт, така и на офроуд. Лека е и има широка стъпка, което я прави проходима и стабилна на всякакви терени. Достатъчно мощна е и не изглежда никак зле. Цената й не е от най-ниските, но си струва.

Коментар

Първоначално публикуван от stupidy Преглед на мнение
                Ако някой има впечатления за този модел, моля да ги сподели. Мисля да закупя ново такова за 7800лв. Заслужава ли си?

Мверси предварително.
                и аз съм се спрял на тази машинка ..... ти купи ли си я? дай впечатления.

Коментар

Първоначално публикуван от Jojo Преглед на мнение
                  Може да ги видиш в Симеоново, но по принцип не може да ги пробваш. Машинките са чисто-нови, а ако ги пробват двама-трима вече няма да са и за това не се пробват. Телефона ми е 0887993436 звънни ако искаш да ги видиш.
                  здрасти, искам да попитам колко струва 250 кубикова хондичка и дали мигат да се регистрират в КАТ? ако наистина е на цената на аеон кобра 320 няма да се замисля ....

Коментар

Първоначално публикуван от zeratulover Преглед на мнение
                    и аз съм се спрял на тази машинка ..... ти купи ли си я? дай впечатления.

Все още не съм я купил, защото парите заминаха спешно за друга цел, но от това което разбрах, тези машинки наистина си заслужават

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                      има магазин и в Младост - до Фантастико на сп. Окръжна болница... предложиха ми тестдрайв...
                      колега къде по точно е този магазин

Коментар

hamilton до самото фантастико. попитай чичко гуугъл, не вярвам да има въпрос на който да не може да отговори.
                        Последно редактирано от rook; 11-02-08, 16:12.

Коментар

Излязла е и версия 350 - но е много оскъдна информацията. Като слушам човека дето ги продава направо се навивам да взема една, но...
                          Цената на 350 е 8500лв - не са ли малко множко?

Някой изобщо има ли лично впечатление от тази марка?

Коментар

разликата между 320 и 350 е в кубиците 350 е около 300, А 320 е 272.3 сс всичко останало е еднакво, до колкото знам, аз също си бях харесал, но ми се струват много 8500 за тайванско атв 300сс

Коментар

По-добро изглежда от китайските, но знам ли. За тия пари има на по една-две години японски. Мен ме привлече това, че е с регистрация и без скорости (в тази връзка има ли японски спортни без скорости - 350-450 см3). Освен това не ми се иска да се качвам веднага на 660-700 кубикова машина. Ще е добре някой да даде инфо от опит, за съжаление източниците в нета са доста оскъдни .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X