Моля запознатите да погнат в избора,мощността и първигината е от решаващо значение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
KFX700 vs RAPTOR 660
Свий
X
-
До: KFX700 vs RAPTOR 660
като данни са еднакви на мощност килограмите са в плюс за кфх-а горедолу са еднакви на вървеж кфх-а харчи значително повече но е по проходим в гората и цената му е значително по-голямаНиколай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
-
Вече забелязвам че кавасакита KFX 700 се намират по-ефтино от раптор 700. На какво се дължи това, като говорим за втора употреба. Каква е причината уж KFX 700 е по-доброто, а се купува по-ефтино?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеВече забелязвам че кавасакита KFX 700 се намират по-ефтино от раптор 700. На какво се дължи това...
Иначе аз твърдо съм за KFX-a, просто за нашето каране е универсален! Нищо че сърцето ми е на Yamaha!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеПо голямата мaсовост на KFX-а е проблема за случващото се!
Иначе аз твърдо съм за KFX-a, просто за нашето каране е универсален! Нищо че сърцето ми е на Yamaha!Николай Гогов 0898676912
НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!
Коментар
-
Мечтая си за ново за мен АТВ, а в същност втора употреба и се колебая м/у двете, но като не ми стигат финансите и накрая може да си взема Раптор 660 2005-2006 г.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Сина ми с Раптор 350 см3 ме изпреварва, когато карам работното АТВ с 65 мили/ч. Значи вдига повече от 100 км/ч. А мой познат с Раптор 660, който има спидометър ми е казвал, че вдига 160 км./ч., но аз не му вярвам, т.к. Раптор 350, когато аз го карам с пълна газ е много нестабилен и при най-малкия завой мога да се метна.
Могат да се карат АТВ-та по републиканската пътна мрежа, ако са регистрирани и имат застраховка и номера, но без магистр. пътища. Тук в Бг. няма ясен закон за АТВ какво може и какво не.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеСина ми с Раптор 350 см3 ме изпреварва, когато карам работното АТВ с 65 мили/ч. Значи вдига повече от 100 км/ч. А мой познат с Раптор 660, който има спидометър ми е казвал, че вдига 160 км./ч., но аз не му вярвам, т.к. Раптор 350, когато аз го карам с пълна газ е много нестабилен и при най-малкия завой мога да се метна.
Могат да се карат АТВ-та по републиканската пътна мрежа, ако са регистрирани и имат застраховка и номера, но без магистр. пътища. Тук в Бг. няма ясен закон за АТВ какво може и какво не.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар