Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата ми придобивка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новата ми придобивка

Купих си Zongshen 250.Официално и аз мога да ви нарека колеги Мнения ?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:947016_518701514851948_1369426463_n.jpg
Прегледи:1
Размер:169.0 КБ
ID:6016547Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0212.jpg
Размер:248.3 КБ
ID:6016548Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0213.jpg
Размер:141.5 КБ
ID:6016549

От: Новата ми придобивка

Продай го колкото можеш по-бързо! Няма такова недоразумение за АТВ! Шинерая е с една идея по-добре...
    Извинявам се че съм толкова краен но...фактите са такива!

Коментар

Не че разбирам много от АТВ та,но ако си го е взел на добра цена два сезона да му се накара пак му стига.Много хора си купуват джипове за по три-четри хиляди,и това ме навежда на мисълта че не много хора биха дали четри -пет хиляди само за едно АТВ.А на всеки му се кара.
      Honda CRF 250 X
      Touareg 3.0 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение
        Не че разбирам много от АТВ та,но ако си го е взел на добра цена два сезона да му се накара пак му стига.Много хора си купуват джипове за по три-четри хиляди,и това ме навежда на мисълта че не много хора биха дали четри -пет хиляди само за едно АТВ.А на всеки му се кара.
        Тази логика не е много смислена. Звучи ми като доматите са по 3лв/кг сиренето е 12лв/кг, що да си купуваш сирене като е по скъпо, яж само домати а и да не коментираме кви са тея джипки за по 4 000.

Атв-то е далеч от идеално, но вече е късно за съвети. Със здраве да си го кара и по-натам, по-хубаво.

Коментар

Един мой приятел има такова АТВ. На една по - сериозна разходка от около 15 - 20 км черен път и малко горски терен, вече е счупено.
          Изобщо не е здраво, правише му проблеми и със карбуратора, та от не знам какъв мотор му измислиха нещо си там.
          Карай го, но не знам колко дълго ще те издържи. Моите впечатления са, че изобщо не са здравички.

Коментар

Колега да си го караш с здраве и без аварийно!
            Но мой съвет е ако си решил занапред да се занимаваш серйозно трябва да се насочиш към някоя расова машина но всичко опира до финанси и всеки по джоба естествено. Успех!

Коментар

Honda CRF 250 X
              Touareg 3.0 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                Тази логика не е много смислена. Звучи ми като доматите са по 3лв/кг сиренето е 12лв/кг, що да си купуваш сирене като е по скъпо, яж само домати а и да не коментираме кви са тея джипки за по 4 000.

Атв-то е далеч от идеално, но вече е късно за съвети. Със здраве да си го кара и по-натам, по-хубаво.
                за
                Honda CRF 250 X
                Touareg 3.0 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от карлос Преглед на мнение
                  Колега да си го караш с здраве и без аварийно!
                  Но мой съвет е ако си решил занапред да се занимаваш серйозно трябва да се насочиш към някоя расова машина но всичко опира до финанси и всеки по джоба естествено. Успех!
                  Мерси!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X