Обява

Свий
Няма добавени обяви.

honda trx450r

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• honda trx450r

Здравейте колеги искам да ви попитам хонда трх450р що за машина е, двигателя здрав ли е, ходова часст и дали изобщо заслужава 4 бона

От: honda trx450r

TRX450 имат два модела преди 2005 (04,05) и след 2006 (този модел търпи изменения след 2008, но не са чак толкова съществени). Ако използваш информацията в търсачката ще намериш доста инфо. Значи слави се със здравина, но при 450тката е много относително, защото това е спортна машина и изисква по - голяма грижа. Съвета ми е ако няма да го ползваш за състезания и хард каране, ориентирай се към trx400 или trx700 което е върха на сладоледа, но не зная дали ще се вместиш в бюджета си. 4 бона попринцип се очаква да е някакво доста карано атв, когато купуваш огледай се за някой човек дето е по - наясно с тези неща да дойде с теб. Надявам се съм помогнал, темата е доста интересна и обхватна пиши ако имаш други питанки !
    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

От: honda trx450r

Мой приятел има такава с леки подобрения много яко върви ряз характерен за клас 450 много динамична машина.
      Както каза вече колегата Преслав този модел си е за хард каране и писта.От моя приятел знам че двигателя и е много корав и има доста тунинг за този модел който може да се намери за смешни пари ходовата част на хонда за мен лично най-здравата понеже съм имал моделите трх300ех и 400ех. Много добър центар на тежеста и ако не се лъжа не е повече от 165 кг. тежка.А дали си заслужава 4000 лв. според мен заслужава и 5000/5500 за някоя подържана защото за 4000 и според мен няма да е цвете но ти си решаваш от мен успех!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X