Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата ми машина.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новата ми машина.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130411_153044-1.jpg
Прегледи:1
Размер:175.1 КБ
ID:6009667Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130411_152953-1.jpg
Размер:93.0 КБ
ID:6009666[ATTACH]568448[/ATTACНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130411_153156-1.jpg
Размер:177.4 КБ
ID:6009664Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130411_153019.jpg
Размер:118.6 КБ
ID:6009665Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130411_153156-1.jpg
Размер:177.4 КБ
ID:6009664:smiles::smiles:IG]568448[/ATTACH]
    Колеги взех я онзи ден и още нямам впечетления за нея.
    Много теми и мнения прочетох за модела свалил съм и маноали но все пак колегите с конкретния модел ако могат да ми дадът съвети за подръшка и мнения. Благодаря ви предварително!

От: Новата ми машина.

Раптор 700 са най-безпроблемните машини, естествено искат си поддръжката.

Нова ли я купи, защото ако е така е стар модел?

Нека ти донесе много радости!
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

super e
      само бараки

Коментар

Супер машинка Редовно си и смазвай втулките и си проверявай лагерите на оста За да няма по-фатални ремонти Много безаварийни километри ти желая

Коментар

Уникална машина си си взел!! Да те радва за много километри напред ти пожелавам!

Дори и да е по - стара година, в моделите няма почти никакви разлики
          Стоян Стоянов NESSEBARMOTO
          0887259409

Коментар

Честито, само безаварийни км. Като гледам състоянието на гумите тя е чисто нова. Прочети си хубаво мануала и всичко ще ти се изясни. Прави проверка преди всяко каране и само газ. Ако имаш възможност купи си алуминиеви предпазители отдолу, че оригиналните не издържат дълго в гората.

Коментар

Взех я на старо но е в уникално състояние, внос от щатите и май това са и оригиналните гуми.

Коментар

Да си я каращ със здраве! Дано да е в добро състояние че тия гавази въобще не пазят!

Коментар

Да решил съм в най-скоро време да и взема всички алуминиеви защити че тия пласмасовите ми се виждат наистина слаби.
                  Също и нерф барове съм и харесъл както и протектори за ръцете. Но всичко с времето благодаря ви за мненията живи и здрави.

Коментар

Обезателно нерф барове - че крака трудно се намират , протектори за ръцете много модели - а не са и кой знае колко скъпи! Ама най-добре първо сложи нерф баровете и тога ходи да и се кефиш да не стане след дъжд качулка...

Коментар

Абе не и личи много да е карана Освен ако не са и купени нови пласмаси, това е първото по кеото си проличава.

Коментар

Колеги относно маслото за нея съм се спрял на мотул защото винаги съм карал с него и съм много доволен.
                        В сайта на мотул имат опция която ти показва за дадения модел мпс те какво препоръчват.
                        Та за моята Ямаха като най-добро те препоръчват мотул 300в 5w30.
                        На второ място в таблицата им препоръчват "мотул палър клуад 10w40.
                        Та се чудех кое да избера. И вообще трябва ли да гледам и влияя от тази таблица.
                        Питам ви понеже в мануала са дадени номерата на маслата спорет времето през което се кара(имат предвид топло или студено)

Коментар

Попринцип най-добро на Motul се води 300v double - ester. Аз съм карал с Power Quad, но опитах с Motorex и машината ми го понася по-добре. Интересно е защо Yamaha не си препоръчват техните масла Yamalube..
                          Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Карай с някакво свястно масло 10W40 за двигатели със съединители в маслена баня.
                            Аз лично съм много недоволен от Мотул.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Мерси на всички за мненията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X