Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новата ми машина.
Свий
X
-
От: Новата ми машина.
Раптор 700 са най-безпроблемните машини, естествено искат си поддръжката.
Нова ли я купи, защото ако е така е стар модел?
Нека ти донесе много радости!Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Честито, само безаварийни км. Като гледам състоянието на гумите тя е чисто нова. Прочети си хубаво мануала и всичко ще ти се изясни. Прави проверка преди всяко каране и само газ. Ако имаш възможност купи си алуминиеви предпазители отдолу, че оригиналните не издържат дълго в гората.
Коментар
-
Да решил съм в най-скоро време да и взема всички алуминиеви защити че тия пласмасовите ми се виждат наистина слаби.
Също и нерф барове съм и харесъл както и протектори за ръцете. Но всичко с времето благодаря ви за мненията живи и здрави.
Коментар
-
Обезателно нерф барове - че крака трудно се намират, протектори за ръцете много модели - а не са и кой знае колко скъпи! Ама най-добре първо сложи нерф баровете и тога ходи да и се кефиш да не стане след дъжд качулка...
Коментар
-
Колеги относно маслото за нея съм се спрял на мотул защото винаги съм карал с него и съм много доволен.
В сайта на мотул имат опция която ти показва за дадения модел мпс те какво препоръчват.
Та за моята Ямаха като най-добро те препоръчват мотул 300в 5w30.
На второ място в таблицата им препоръчват "мотул палър клуад 10w40.
Та се чудех кое да избера. И вообще трябва ли да гледам и влияя от тази таблица.
Питам ви понеже в мануала са дадени номерата на маслата спорет времето през което се кара(имат предвид топло или студено)
Коментар
-
Карай с някакво свястно масло 10W40 за двигатели със съединители в маслена баня.
Аз лично съм много недоволен от Мотул.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар