Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избор на ATV до 1500лв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за избор на ATV до 1500лв?

Здравейте, много се запалих по АТВ-тата, до сега не съм имал никакъв опит с тях, нито с мотори. За това е много трудно да избера или да се спра на нещо, тъй като всичко ми е непонятно. Може ли да ми препоръчате добро АТВ до около 1500лв. Не държа да е много професионално или адски мощно, по скоро евтино за подръжка, и да не гори много. Гледам има китайски чисто нови за по около 1000лв на вид са ги докарали, как седят нещата там? Заслужават ли си?

От: Помощ за избор на ATV до 1500лв?

Най-добрия съвет който можеш да получиш е да събереш поне 2000-2500 и тогава да гледаш за нещо читаво на старо (най-вероятно пак китаец). За мен това е минимума, дугото са пари на вятъра. Няма да е зле да напишеш и къде и как мислиш да караш, на колко години и килограми си.

Коментар

За 2, 2500 има Хондички 250-300 кубикови, които ще те носят по поляните и едно болче няма да завиваш по атвто, стига да се избере читаво при покупката. Иначе за китайчетата вида е добре двигателя чат-пат, а от към ходовата част зле, но пак зависи какъв китаец ще си вземеш до колкото знам по-големите кубатури са по-здравички над 250 примерно..
      Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 08-04-13, 19:02.
      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Аз моето го купих преди 1 година и нещо карам го, като чуждо и по окачването не съм пипнал нищо . Сменил съм някои дреболийки по него и съединител а съм тежък 110 кг . Качвам и друг човек 80 , 90 кг и си ни вози доволно , а е само 250 кубика Зонгшен и съм страшно доволен от него и си ми върши работа и през почивките ми доставя голямо удоволствие .
        Land rover 2.5 tdi
        0884035413

Коментар

Истината е JAPAN каквото и да си говориме!!

Коментар

ЕЕЕ Дани какво има да си говорим! Стига си обърквал хората!

Коментар

Да разбирам ли, че няма смисъл да се инвестира в китайско АТВ, тъй като и аз съм намислил да си купя, но за сега имам пари само за китайско или такова, което е до 1000-1300лв( ново или втора ръка).

Коментар

Първоначално публикуван от mybabybook Преглед на мнение
                Да разбирам ли, че няма смисъл да се инвестира в китайско АТВ, тъй като и аз съм намислил да си купя, но за сега имам пари само за китайско или такова, което е до 1000-1300лв( ново или втора ръка).
                разбирай, 1000-1300 лв е по-смислено да ги "инвестираш" в едно хубаво колело, от колкото в най-скапаното атв

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                  разбирай, 1000-1300 лв е по-смислено да ги "инвестираш" в едно хубаво колело, от колкото в най-скапаното атв
                  Ами колко би ми излязло някакво читаво- втора ръка?

Коментар

За 2000-3000 можеш да си вземеш нещо прилично, което и да върви добре като за начинаещ. По-добре гледай да е не толкова мощно колкото запазено, за да не даваш много пари за ремонти. Втора ръка висок клас китаец е добър избор, защото обикновенно са му отстранени дребните проблеми, другото е нисък клас японско. Гледай 250сс до 400сс по-малко няма смисъл за по-мощно няма да ти стигнат парите или ще дадеш още толкова за ремонти. Ако се спреш на конкретни модели пиши да ти помогнем в избора.

Коментар

ОК. Благодаря. Иначе, вие да предложите нещо?

Коментар

Ами то какво да предложим... събираш още някой лев, купуваш си Хонда ТРХ 250 и си решаваш проблема.
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Колега преди 3 години купих Keeway atv 100 втора ръка,много съм доволен,дребен съм 65 кг и ме вози навсякъде.За 3 години съм го тормозил доста,смених задна накладка,акумулатора издаде багажа,и гумите заминаха вече.Здрава рама има и безпроблемно окачване,двигателя е слаб ама за начинаещ е достатъчен,ползвам го и като скутер.Успех
                          Terrano 2 2,7td 1994
                          Keeway atv 100

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X