Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bashan 200 vs Shineray 250 ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Bashan 200 vs Shineray 250 ??

Здравеите на 13 съм преди 1-2 години имах атв 125 а сега съм се насочил към 200-250 и се чудя междо Bashan или Shineray и се чудя кое е по хубаво като здравина и дали се развалят ??

От: Bashan 200 vs Shineray 250 ??

Попринцип знам Bashana като едно от най-здравите китайски атевета(до колкото е възможно, в по-големия клас 4x4 наистина при CFMoto-то може да се говори за здравина, поне според собствениците изразили мнение във форума).Главната разлика е че Башана е с водно охлаждане. Според мен насочи се към нещо тайванско или при малко повече финансова възможност японско. Ако ме послушаш ще си промениш представите за АТВ
    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Мерси за съвета Може ли да ме насочиш към някоя марка защото досега съм имал само китайчета :С

Коментар

От сумата с която си способен да се разделиш зависи. Аз имах SMC Rex 170 намерих го за 1000 лв. с регистрация и всички книжки беше като ново! Има и други марки като E-Ton, които повече са автоматици. Има и Yamaha Blaster-и на сносни цени с тази разлика, че са двутактови. Линкове няма да слагам, но ако искаш конкретен пример драсни ЛС !
        Ти ми написа ЛС, но не мога да ти отговоря понеже нямаш нужния брой мнения. Погледни това и ако искаш да продължим да комуникираме skype ми го има в профила, да не спамим тук.
        Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 14-01-13, 19:23.
        Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Еми сумата е от порядъка на 1800-2000 макс.

Коментар

Ако дилемата Shineray vs. Bashan, все още ти стои, за тези пари можеш да търсиш Shineray XY250ST-9E, който е доста по-широк и изобщо не може да го сравняваш с bashan-а.
            ATV Shineray АТВ

Коментар

Аз ще го взимам след 2-3 месеца. И имам един въпрос става ли за оффроуд е поне за леки преходи??

Коментар

Първоначално публикуван от Dani Dachev Преглед на мнение
                Аз ще го взимам след 2-3 месеца. И имам един въпрос става ли за оффроуд е поне за леки преходи??
                Да, става.
                ATV Shineray АТВ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X