Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво АТВ да избера, мнения и препоръки :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво АТВ да избера, мнения и препоръки :)

Привет!, чудя се какво АТВ да избера. На 16 години съм, до сега имах китайче 110 кубика, преди 2-3 години ми ставаше, но сега си опирам краката в кормилото и го продадох . Карал съм и по - големи, спрял съм се на Кawasaki Kfx 700 кубика. Дайте си ваще мнения, АТВ - то добро ли е, много ли харчи ? Гледах Yamaha Raptor, ама е със скорости, а в гората ми е по - добре да давам само газ ..предложете нещо по - добро от kfx - са до 4500-5000 лв.

От: Какво АТВ да избера, мнения и препоръки

Виждам, че има доста такива теми, но подобни. 172 съм висок, 66 кила, живея в Лозен ( близо до София ), имаме си страхотна планина, ще го карам само из гората. Има малки и голями коловози, кални пътища. Кое е най - подходящото за мен според вас ? Бях се спрял на кавазакито, защото е автоматик.

Коментар

Относно разхода на KFX-а,той е от 12 до 20 литра в зависимост от терена и това как се кара.
      Симеон Симеонов - 0878666200
      Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
      Suzuki - A way of life

Коментар

И аз това гледах, казаха ми, че раптор 660 е доста бъгав. Спрял съм се на раптор 700 и кфх 700, кфх харчи много, раптора е много скъп, търся нещо до МАКС 5 бона, раптоа е 6 ..

Коментар

Щом си се спрял на автоматика и те притесняват скоростите, взимай Кавазакито. Като всеки автомат, този особено гори доста и тежи порядъчно.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Така е, гори доста. Скоростите не ме притесняват чак толкова, но ми е по - удобно с автоматик. Разбрах, че раптор 660 са доста бъгави, остана кфх 700 и раптор 700, раптора е над 6 бона, аз търся нещо до МАКС 5 бона, кфх харчи много, не знам .. защо да ми вземат кфх и през половината време да стои в нас ..

Коментар

Твоята машина е LTZ-400,щом се замисляш за раптор значи скоростите не те притесняват толкова,а дори и да те притесняват бързо се свиква с тях.Много здрави и надеждни машини,с твоя бюджет тъкмо ще си вземеш нещо читаво и ще си го караш с кеф докато събереш още малко пари за раптор.KFX 700 наистина е приятен за каране но с този разход на гориво при тези цени на бензина направо си е самоубийство.
              Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

Големият недостатък на KFX700 е малкия резервоар. Лампата ми светва на около 70 км . Трябва или да имате в прехода бензиностанция или да си носиш като мен още една туба с гориво. Доста е неудобно. Иначе е много комфортно АТВ, не изморява, има доста сила, която идва плавно предвид двуцилиндровия двигател.

Коментар

Явно като кажеш в училище че караш 700сс атв - звучи мъжкарски. Да ти кажа една тайна - те не са най мощните! Едва ли има друга причина да търсиш точно такова атв. Едва ли ще можеш да го повдигнеш или извадиш от калта, защото тежи, мнооого тежи. А и горят повече в следствие от килограмите и кубатурата си. Погледни някои 400сс, че имат и те задна и си карай с удоволствие.
                  Последно редактирано от mirodo; 25-08-12, 09:49. Причина: Допълнение
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Не, не ми е това целта да се фукам, че карам 700сс, просто наистина съм се спрял на кавазакито. Един приятел има кфх 700 и каза, че с 12 литра изкарва 2-3 часа и повече, дали е така, не знам.. кара го в гората .

Коментар

Първоначално публикуван от rakiq_power Преглед на мнение
                      Не, не ми е това целта да се фукам, че карам 700сс, просто наистина съм се спрял на кавазакито. Един приятел има кфх 700 и каза, че с 12 литра изкарва 2-3 часа и повече, дали е така, не знам.. кара го в гората .
                      Моркова ми с 10-тина литра го карам 1 уйкенд /само да не е на сняг/.

Кфх 700 си е грешка отвякъде. 4х4 машините горят по-малко от него, вървят повече и се по-проходими. Също няма спирачки, няма окачване, криви кормилни щанги още като излезе извън асвалта, корите се трошат, окопава легла на клапани... Но има и предимства: не мажеш верига, не сменяш накладки на задна ос, евтино е за придобиване.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Гледах поларис 500, ще звънна да питам как стоят нещата и дали има задна скорост.

Коментар

От 2005г(вкл.) и нагоре имат задна.
                          Един сезон карах такава машина.Супер доволен бях.Има сила,хубаво окачване(FOX),задната скорост помагаше в гората.Единствено проблемът им е,че зимата пали малко по-трудно.
                          Kawasaki KX250F

Коментар

А към Хонда защо не си се огледал. Моя TRX е 300кк и съм с твоите параметри, малко по-висок само и съм супер доволен, да не е най-големия връх има недостатъци, но мисля, че затова дето ти ще го ползваш ще ти е супер, няма да ти е слаб.
                            Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Ще се обадя, ще отида и ще ги прегледам. Ако си харесам нещо ще драсна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X