Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KFX,Renegade,Raptor ili Polaris Outlaw ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KFX,Renegade,Raptor ili Polaris Outlaw ??

Момчета, здравейте !
    Съвсем скоро ще стана ваш колега и искам да направя най-правилния избор на ATV като гледаме цена,разход на гориво,бързина и поддръжка! Ще сам ви изключително благодарен,ако дадете експертното си мнение и ми помогнете в трудния избор

От: KFX,Renegade,Raptor ili Polaris Outlaw ??

Колега тези АТВ-та който си избройл са доста различни като концепция и цена. Ако трябва да се даде реален съвет трябва да изпиша 100 реда.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Сподели,къде ще го караш,имаш ли някакъв опит с мотори или АТВ-та.
      Симеон Симеонов - 0878666200
      Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
      Suzuki - A way of life

Коментар

То верно атв-тата които си изброил са малко в различен клас ама....давам някво лично мнение. Започваме от кфх-а ако е 700-тка аз лично съм против заради големия разход и теглото му, 450-цата пък дава ядове с тоците. Ренегада много го хвалят като спортното/работно атв. В момента кан-ам предлагат страхотни модели на пазара. Аз лично не бих си взел ренегад а оутландер, двигателите им са едни и същи и доста други неща ако не се лъжа, само пласмасите са различни, но може и да греша. Има 1000цц оутландер 72 коня 2012-та модел който е доста......агресивен и ми допада лично на мен ама пък и цената му е колкото на една кола Раптора гледай да е 700 защото са изчистени бъговете от стария модел. Става за ендуро, по тежка предница от 450-ците и не е много за крос. Идиото устойчиво, но счупиш ли нещо излиза малко солено. Относно полариса немога да дам никакво мнение, защото не съм го заглеждал

Коментар

Мисля,че kfx 700 е твойта машина
          Ако си има бензиностанция е само негова!

Коментар

Нека човека напише за какво мисли да ползва машината и колко часа месечно мисли да кара, това е основното и после вече ще мислим какво да му препоръчаме.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз мисля че правилната машина за момчето трябва да е с черни гуми, въпреки че кристалната ми топка съм я пратил за полиране и калибрация до представителството в Ромъния.

Коментар

Аз пък мисля, че момчето отдавна е забравило за тази тема и най-вероятно се е сдобило с машина, но все пак...

Коментар

и най-вероятно се е сдобило с машина
                  Пернишки Голф Кънри

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X