Така първо да кажа , че съм висок 1.80 , 72 кг на 21 години съм и не съм карал мотори и атв-та до сега , с изключение на 1 ямаха гризли 600 няколко пъти за кратко .... Значи като начало разполагам с максимум пари до 2500 лв , нуждая се от АТВ с което да запълвам част от малкото ми свободно време през почивните дни . Тъй като пътувам редовно всяка седмица , и имам и много други ангажименти , няма да имам време за редовно каране.Също искам да мога да го регистрирам , за да мога и в града да го карам чат пат (може би лятото когато съм по свободен) . Така след доста четене във форума , се спрях на 1 модел кйтаиско АТВ Баншан , което мисля да закупя чисто ново . Така тук идват и въпросите ми ....
1. Първия е има ли някой Баншан с7(2011) защото до колкото съм запознат най-новите имат малко подобрения от по старите (въздушно маслен амортисьор с възможност за регулиране под седалката , подсилени пиниони и верига , кормилни накрайници , който са регулируеми , предни и задни дискови спирачки , оптегач на веригата , подсилени стоманени джанти
2 Дали би ми излязло по евтино да го поръчам направо от завода или от някой вносител , което би довело до смъкване на цената (ако някой е запознат , моля да пише)
3 Идея за АТВ което се вписва в изискванията , които имам (главно парите и регистрацията)
П.С Мерси на всички отзовали се предварително
1. Първия е има ли някой Баншан с7(2011) защото до колкото съм запознат най-новите имат малко подобрения от по старите (въздушно маслен амортисьор с възможност за регулиране под седалката , подсилени пиниони и верига , кормилни накрайници , който са регулируеми , предни и задни дискови спирачки , оптегач на веригата , подсилени стоманени джанти
2 Дали би ми излязло по евтино да го поръчам направо от завода или от някой вносител , което би довело до смъкване на цената (ако някой е запознат , моля да пише)
3 Идея за АТВ което се вписва в изискванията , които имам (главно парите и регистрацията)
П.С Мерси на всички отзовали се предварително

Коментар