Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса относно чисто ново АТВ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няколко въпроса относно чисто ново АТВ !

Така първо да кажа , че съм висок 1.80 , 72 кг на 21 години съм и не съм карал мотори и атв-та до сега , с изключение на 1 ямаха гризли 600 няколко пъти за кратко .... Значи като начало разполагам с максимум пари до 2500 лв , нуждая се от АТВ с което да запълвам част от малкото ми свободно време през почивните дни . Тъй като пътувам редовно всяка седмица , и имам и много други ангажименти , няма да имам време за редовно каране.Също искам да мога да го регистрирам , за да мога и в града да го карам чат пат (може би лятото когато съм по свободен) . Така след доста четене във форума , се спрях на 1 модел кйтаиско АТВ Баншан , което мисля да закупя чисто ново . Така тук идват и въпросите ми ....
    1. Първия е има ли някой Баншан с7(2011) защото до колкото съм запознат най-новите имат малко подобрения от по старите (въздушно маслен амортисьор с възможност за регулиране под седалката , подсилени пиниони и верига , кормилни накрайници , който са регулируеми , предни и задни дискови спирачки , оптегач на веригата , подсилени стоманени джанти
    2 Дали би ми излязло по евтино да го поръчам направо от завода или от някой вносител , което би довело до смъкване на цената (ако някой е запознат , моля да пише)
    3 Идея за АТВ което се вписва в изискванията , които имам (главно парите и регистрацията)

П.С Мерси на всички отзовали се предварително

От: Няколко въпроса относно чисто ново АТВ !

Така, ако си решил за този бюджет да взимаш машина, нямаш друг избор освен горепосоченото или някое от другите китайчета (т3). По (т2)- няма как да ти излезе по евтино! По (т1)- не знам къде си ги чел тия работи но това са пълни измишльотини с цел по- лесна продажба, иначе казано реклама- амортисьора е възможно да е друг, но не е по- здрав; подсилени пиньони и верига- глупости; регулируеми кормилни накрайници- ми не знам да е излизал китаец над 110 кубика без регулируеми накрайници, или каквото и да е друго атв; всички атв- та са с предни и задни дискови спирачки, без карданните разбира се; има ли веригата обтегач, бягай надалече; подсилени стоманени джанти- глупости! Идеята ми не е да те разубедя да вземеш това атв, избора е твой. Съвета ми е да вземеш 2-ра ръка такъв китаец, от собственик който се е напатил и му е изчистил всички недъзи, но му е писнало да се занимава и го е пуснал за продажба. Такива атв- та в нета има доста, трябва да уцелиш човек, който се е занимавал да смени почти всичко по него, за да може да се кара! Хем ще дадеш до 1500лв, хем няма да го мислиш и правиш толкова, колкото ако си вземеш ново и след 500-ния километър почне да му се троши всичко!
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

Мерси за отговора , ще се позамисля дали да събера още малко пари за нещо японско (което явно няма да може да се кара по улиците ) или да взема 2-ра ръка китайче . Някой друг да изкаже мнението си ????

Коментар

Изчакай още малко и вземи японско , бъди сигурен кефа ще ти избие 3х парите които си дал отгоре !! 3 години мъчих един китаец и откак го смених за японка душата ми свири ти казвам ... !!
        Няма кал - Няма кеф !!!
        Suzuki Samurai LJ410 1984
        Suzuki LTZ400 2008
        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

С тия китайци освен тотално да се откажеш от АТВ-тата друго не може да стане. Знаеш ли колко хора са си купили китайци и поради постоянните проблеми който им създават ги продават и после никога повече не си копуват АТВ защото грешно си мислят че всички АТВ-та са такива. А можеше просто да си купят една Японска машина и да си карат с кеф.
          Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
          Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Мерси за отговорите , може да се затваря тази тема , не виждам какво може да се каже още , тъй като вече взех решение да стоя далече от китайчетата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X