Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Arctic Cat XC 450 i или TGB Target 525

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Arctic Cat XC 450 i или TGB Target 525

Arctic Cat XC 450 i се сглобява в Австрия, с евро сертификат е и се предлага на цена 12 000 лв. в България.

От: Arctic Cat XC 450 i или TGB Target 525

Колега според мен пак си се насочил към неправилната марка,няма смисъл да пускаш сума ти теми,ако искаш найстина добро ново атв мисля че колегите са ти отговорили в другата ти тема,задели си повече пари или организирай някакъв лизинг дори,ако ще го караш в гората няма смисъл да ти е ново-много бързо ще го докараш на вид като старо но запазено атв и моят съвет е точно такъв-старо запазено и на малко километри но не и от някоя от марките изброени от теб.
    Аз преди около три месеца направих своя избор и той беше точно такъв,дори исках да може да се регистрира но направих компромис и си взех без регистрация,за което абсолютно не съжалявам.
    Успех
    Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Ще си позволя да цитирам един от колегите..
      Първоначално публикуван от Г. Атанасов Преглед на мнение
      За 12 000 лева ще предпочета Брут или Гризли че и ще го взема леко натокано
      Симеон Симеонов - 0878666200
      Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
      Suzuki - A way of life

Коментар

Aко си се насочил към 450сс полу-спортно атв според мен Yamaha Wolverine 450 e доста по-добър вариант
        Последно редактирано от Crosser; 22-03-12, 12:19. Причина: грешка

Коментар

Да!Аз съм с такова!Супер доволен съм!
          TLC 120 Prado
          Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Първоначално публикуван от Crosser Преглед на мнение
            Aко си се насочил към 450сс полу-спортно атв според мен Yamaha Wolverine 450 e доста по-добър вариант
            И аз мисля че това е добър вариант, при положение че се намери с рег. и се направят някои доработки. Този артик кат ми изглежда куца оферта. Най-добре разгледай двата модела на живо и се вгледай в нещата под пластмасите, с елементарна техническа грамотност ще можеш да прецениш кое си заслужава повече. НЕ ПРАВИ КОМПРОМИС С РЕГИСТРАЦИЯТА. Аз го направих и горчиво съжалявах. С регистрация ще го продадеш много по-лесно(ако решиш един ден).

Коментар

Моето няма регистрация,но не карам по асфалт ,така че...Е,ограничаващо е но няма как!Иначе Волвито поне за моето каране е много добро!Здрав двигател,достатъчно мощност,проходимост,лебедка...Това което смятам да ми направя като доработка са фланците,че е тесничко и е леко нестабилно понякога и протектор на картера,че оригиналната малко е рехава!Другото си му е ок на мотора!Пали безпроблемно и при -20,никъде не ме е оставяло.Разхподкаджийско АТВ.
              TLC 120 Prado
              Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
                Моето няма регистрация,но не карам по асфалт ,така че...Е,ограничаващо е но няма как!Иначе Волвито поне за моето каране е много добро!Здрав двигател,достатъчно мощност,проходимост,лебедка...Това което смятам да ми направя като доработка са фланците,че е тесничко и е леко нестабилно понякога и протектор на картера,че оригиналната малко е рехава!Другото си му е ок на мотора!Пали безпроблемно и при -20,никъде не ме е оставяло.Разхподкаджийско АТВ.
                Точно едните фланци му липсват, може и едни по-хубави амове, приятна машинка е. Че не му трябва регистрация може да ме убеди само човек който кара единствено на писта. Не че иначе не става, ама да не подхващаме темата.

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
                  ....... може да ме убеди само човек който кара единствено на писта. Не че иначе не става, ама да не подхващаме темата.
                  Е чак пък само на писта,колегата си знае най добре,само да спомена че за около 4-5 километра с които си съкратих пътя до в къщи по асвалт гумите ми се износиха ВИДИМО!!!
                  При положение че съм с Maxxis Mudzilla струващи по 250-300 лева парчето не бих желал след няколко излизания на асвалт да ги подменям
                  За стабилност пък да не говорим-абсолютно никаква на асвалт,прегледи,данъци,регистраций,не не благодаря а и атв на асвалт изглежда толкова нелепо колкото ламборгини в гората
                  Поздрави и пожелавам на колегата да намери своята машина по-скоро и да влиза в нашите редици!!!!
                  Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                    Е чак пък само на писта,колегата си знае най добре,само да спомена че за около 4-5 километра с които си съкратих пътя до в къщи по асвалт гумите ми се износиха ВИДИМО!!!
                    При положение че съм с Maxxis Mudzilla струващи по 250-300 лева парчето не бих желал след няколко излизания на асвалт да ги подменям
                    За стабилност пък да не говорим-абсолютно никаква на асвалт,прегледи,данъци,регистраций,не не благодаря а и атв на асвалт изглежда толкова нелепо колкото ламборгини в гората
                    Поздрави и пожелавам на колегата да намери своята машина по-скоро и да влиза в нашите редици!!!!
                    Напълно съгласен съм, но искам рег за тези около 4-5 километра, защото и 200 метра да са, особено ако си около голям град могат да те хванат куки или да стане по-неприятен инцидент, проблемите които можеш да си навлечеш са доста и са сериозни. Един приятел му се случи да се засече с патрулка точно на излизане от една гора и то така че нямаше накъде и как да бяга. Прибраха му атв-то в районното . Успя да си го вземе 2 месеца по-късно след сумати разправии.

Коментар

погледни TGB target 550 irs 4x4 . http://www.youtube.com/watch?v=SkFw7OFX3nQ - И се замисли за какво ще си дадеш парите ! TGB за мен лично е по добро но ти сам си решаваш .

Коментар

Взех Arctic Cat XC 450 i. В събота ми го докараха и само събота го карах, щото навъртях километри и сега трябва да ходя на техническо обслужване на 400 км. Кофти, не помислих по-рано за това.

Коментар

Първоначално публикуван от D-TOX Преглед на мнение
                          Взех Arctic Cat XC 450 i. В събота ми го докараха и само събота го карах, щото навъртях километри и сега трябва да ходя на техническо обслужване на 400 км. Кофти, не помислих по-рано за това.
                          Да ти е честито, качи някоя снимка и сподели впечатления.

Коментар

Карали сте само в събота и за 1 ден сте навъртели 400 км?!?

Аз моя КТМ като нов го карах 1 уйкенд и на следващия бях на състезание във В. Търново и тогава навъртях 10 часа за да сменя масло.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честито и със здраве да си го караш,много да те радва и слуша
                              Kawasaki GTR 1400

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X