Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кавазаки КФХ700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кавазаки КФХ700

Колеги мисля да си взема такава машина.Изчетох доста из форумите за този модел и марка и вече почти съм взел решение.Мисля да го карам за удоволствие.Някой ако има такова да си каже мнението за избора ми .

Благодаря ви

От: Кавазаки КФХ700

Виж темата на Desislav,там той е описал всички плюсове и минуси и още куп други работи.Иначе мисля,че КФХ-а е добра машина и лесна за поддръжка.Не мисля,че ще сбъркаш.
    Симеон Симеонов - 0878666200
    Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
    Suzuki - A way of life

Коментар

Зимай с две ръце много добра и надеждна машина и особено ако е гледана ако си слаб и нямаш опит карай умната в началото.

Поздрави В.Василев.
      Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Аз съм нямал но от прочетеното тук се вижда че все още е едно от най добрите АТВта,мощтно и лесно и евтино за подръжка,какво ти трябва повече за да се насладиш на една разходка в природата.
        Да не забравяме и евтината цена на която може да бъде купено,не му мисли-скачай.
        И да не забравиш да пуснеш някоя снимка тук
        Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Не съм го имал и аз, но едно приятелче кара такова и като вземем предвид всичките плюсове изброени по горе, ще споделя един голям минус по негови думи, а именно това, че горивото вече наближава 3те лева за литър а това АТВ гори до 20 на 100 което е относително все пак но не е далеч от истината. Така че за кеф се плаща но всеки си преценява колко ще му е голям кефа. Виж за 400тките е по друго и "удоволствието" е почти същото..
          При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Искам да попитам за маслото от смяна до смяна колко е нормално да липсва смисал ако не го гори.Смяна на 10 резервоара

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X