Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha raptor 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha raptor 660

Здравейте всички, отдавна съм си намислил да си купя няква сериозна машина и се спрях на раптора, та въпроса ми е дали правят някакви проблеми, тоест сериозни.Машината ще е втора ръка 2005 година и внос от Италия.Говорих със собственика, каза че атв-то е карано само по асфалта и е в перфектно състояние.Вие какво мислите

От: Yamaha raptor 660

Порови се във фомума (горе в дясно има търсачка ) - мисля, че точно този модел имаха доста проблеми ..................
    0887 246718

Коментар

Чел съм доста негативни мнения.Машината гледай да е след 2002 защото тези преди 2002 имат проблем с 2-ра скорост.Въобще гледаъ да е поддържан.

Коментар

Принципно 660 рапторите имат проблеми със 3-та скорост ако не се лъжа но след 2002-та проблема е изчистен. Знам ,че най-проблемен им е бендикса. Това е което съм чувал относно 660-тиците. Всички казват, че са карани по асфалт и че не са обръщани, но е най-добре да отидеш и да погледнеш как изглежда самата машина и да чуеш как работи двигателя

Коментар

Тази седмица живот и здраве ще отида да видя атв-то.Трябва ли да се вгледам в определени места за да знам дали е проблемен мотора Първото ми атв беше shineray 250stixe и за радост година и полонина го карах без проблеми, щура работа, но ето че някои атв-та излизат сполочливи.Бюджета ми е до 5000-5500лв, но държа да е ямаха и нещо мощно, ако имате идеи предлагайте.

Коментар

Напъни се малко , имам Раптор 700 за 6300лв който е класи над 660тката , Емо може да потвърди
            Погледни обявата в раздел Продавам -> АТВ . Ще ти хареса.
            Няма кал - Няма кеф !!!
            Suzuki Samurai LJ410 1984
            Suzuki LTZ400 2008
            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от SkyWarrioR94 Преглед на мнение
              Говорих със собственика, каза че атв-то е карано само по асфалта и е в перфектно състояние.Вие какво мислите
              Точно от такива атв-та мене ме е страх най-много.....
              SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Г. Атанасов Преглед на мнение
                Напъни се малко , имам Раптор 700 за 6300лв който е класи над 660тката , Емо може да потвърди
                Погледни обявата в раздел Продавам -> АТВ . Ще ти хареса.
                Прегледах обявата, но ми трябва мотор който може да се регистрира или вече е регистриран .
                А какво ще кажете за YFM 660, същите ли са като рапторите

Коментар

Забрави го този модел, насочи се към 700 или най добре 450. Незнам защо само Ямаха искаш, има доста обяви на други японски горе долу в бюджета ти.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Раптора е остаряла машина, в бюджета ти може да влезнат и доста по- нови и доизмайсторени машини. Ако си се спрял точно на 660, аз съм с такъв (или поне му използвам рамата и блока като фабрични). Модела има проблеми с 2ра скорост пройзводство 2001-2002. След 2003 сменят 2-ра. Бендикса е болежка, но се оправя (не с оригинален!) Мотора е силен, но не достатъчно (използват стар мотор от Yamaha XT, но е корав), позволява да си "играеш" с него. Останалото са консумативи (без заден swingarm). Не е и от най- уравновесените атв-та, но се свиква. Задължително трябва да пробваш такава машина, на повече от 5- 6 години, да й чуеш двигателя и да се огледат основните артерии, да не пуснеш после тема, защо си купих това за толкова пари, пък то какво излезе...
                    R 727cc BB KIT
                    ZJ V8
                    WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от SkyWarrioR94 Преглед на мнение
                      Прегледах обявата, но ми трябва мотор който може да се регистрира или вече е регистриран .
                      А какво ще кажете за YFM 660, същите ли са като рапторите
                      Здравей, за този YFM 660, който си видял предполагам в мобиле-то, ако е същия, аз бих път до Дупница да го гледам. Вярно може да се регистрира, като общо състояние е горе долу добро. Тъй като са го поправили в Италия, за да го регистрират, е сменена донякъде ел инсталацията, като са сложени допълнително мигачи и др. за които не се сещам вече. Като работа на двг и другите възли, пак е горе долу... Според мен на около тази цена, трябва да е отлично състоянието на такъв модел и година атв.

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                        Забрави го този модел, насочи се към 700 или най добре 450. Незнам защо само Ямаха искаш, има доста обяви на други японски горе долу в бюджета ти.
                        От 660 бягай с 300км/ч ако ще и от пенсионерка в Германия да е каран.

За разходкаджийска машина Раптор 700 или КФХ700, 450тки за гората са малко чоглави и повечето нямат задна, освен KFX450. LTZ400 - KFX400 също е много способна машина.

По добре търси машина от собственик а не магазин. По добре ще прецениш състоянието и като видиш що за "чудо" я е притежавало.

Коментар

Ванка, Хонда 400 също е със задна (като според мен е най доброто от 400сс), да не говорим за наш'те моркови.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Лтз 400 според мен е доста добро ,,разходкаджийско" атв.

Коментар

Аз от две години карам КФХ700 по разходки и съм нямал никви проблеми и ремонти, освен консумативи.
                              Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                              Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                              Mercedes Benz ML55 AMG
                              Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X