Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на модел ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на модел ATV

Здравейте! Обмислям по Коледа да си подаря едно ATV, но тъй като съм пълен дилетант относно модели се обръщам към по-запознатите в този форум. АТВ-то няма да го ползвам за тежки преходи каквито сигурно правите вие. По мощно от 300-350 кубика не ми трябва. Разглеждах из интернет и се спрях на тези модели- Suzuki Quadsport Z250, Yamaha Raptor 350 и Honda Sportrax 250EX. Моля посъветвайте ме кое от трите ще е най-подходящо. Не искам обаче да провокирам спор . Ако това се случи или не съм си задал темата правилно модераторите да трият на воля .
    Поздрави!

От: Избор на модел ATV

Един въпрос само, на колко години си?

Коментар

На 23 години.

Коментар

Миналата година долу горе по същото време се сдобих с Хонда TRX300EX,първо атв ми беше и съм много доволен от машинката макар че беше доста поочукана.Двигателят е с въздушно охлаждане и носи на глупости,естествено не може да очакваш някаква зверска мощ но като за първо атв е перфектно.Все пак зависи колко си голям,защото машината е малко малка,аз съм 190см 110кг и под мен изглеждаше като детска играчка,не че следващото и то не изглеждаше така .За другите две нищо не мога да кажа тъй като не съм имал контакт с тях.В крайна сметка гледай в какво състояние е машината и на теб да ти харесва,да ти е удобно да караш.Обикновено хората купуват нещо такова и бързо им омалява,ако купиш някой кошник после няма продаване,така че гледай да прилича на нещо.Според мен се насочи към нещо 400 по малките бързо омаляват и след няколко месеца ще пуснеш обява че се продава.Успех!
        Последно редактирано от Warrer; 11-11-11, 07:11.
        Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

Мисля , че най-добра е Хондата !
          п.п Това е мое мнение

Коментар

Сега виждам, че ръста и килограмите са от голямо значение. Висок съм 184см и тежа около 85кг. Спрял съм се на тези три модела, защото според мойте нищожни познания характеристиките ми се виждат добри. Точно и за това питам по-знаещите .

Коментар

Никога кубиците не са излишни Събери още пари и вземи нещо 450-700цц

Коментар

Ето го твоето инжекция със задна какво повече ти трябва.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=130677
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                  Ето го твоето инжекция със задна какво повече ти трябва.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=130677
                  Екипировка му трябва на човека, че за първа машина кавасакито е много нервно. А и изобщо за да запазиш здравето си в този спорт екипировката е най-важното нещо.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Моето, мнение е че за типа на каране на човека, не му трябва 450. Това ще му е първо атв, а 450тките са мощни, и ти късат ръцете. Също така искат и доста обслужване и то често...
                    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Според мен Хондата си е Хонда , и като гледам се оказва по- здрава от всичко друго! Бях собственик на Хонда, сега съм с Ямаха и не съм кои знае колко очарован ,но всеки според джоба си се разпростира !

Коментар

За щастие парите на този етап не са проблем. Мога да отделя средства и за качествена екипировка. Както написах вече по-горе аз съм начинаещ и няма да правя тежки преходи и "дивотии" с АТВ-то . Повече от 300-350 кубика ще ми е много. Уж бях че; някъде, че за моя ръст и килограми 250-ка била добре.
                        Благодаря за съветите! Май вашето мнение клони повече към Хондата...

Коментар

С твоят ръст за предпочитане е Ямашка-та.Хонда-та ще се губи под тебе а и 250 куб.за тези кг.са нищо Някой драскат просто за мнения май....
                          SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Недей 250, взимай 350-тката, след 1 месец ще ти е бавна, камо ли 250, пък и размерите са й като за 12 годишен... Аз като минах на Раптора, пак ме питаха не ми ли е малък
                            R 727cc BB KIT
                            ZJ V8
                            WK2 V6

Коментар

Що бе, 250тката е перфектна за нанадолнища.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X