Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вече спокоино мога да ви нарека колеги :) И аз си взех АТВ най-после (party)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вече спокоино мога да ви нарека колеги :) И аз си взех АТВ най-после (party)

Колеги и аз имам АТВ вече Shineray 200cc да ви кажа доволен съм като за начало върви доволно за кубиците си даже много!!!А и като за първо АТВ мисля че е добре Ама все още се уча че днес направих първите 20 км.

От: Вече спокоино мога да ви нарека колеги И аз си жзех АТВ най-после (party)

Ееее честито аз се надявам след около месец като се прибера да си взема ( ако не ми мине котка път) Ново ли си го взе или употребявано , какви са ти първите впечатления , че и аз съм се насочил към същия модел
    Land Rover Freelander 1,8i

Коментар

Честито, колега! Много безаварийни километри ти пожелавам! И по-лекичко, докато му свикнеш

Коментар

Честито! Много кал ти пожелавам!
        Дарин 0897042636
        ВАЗ 2105

Коментар

izdan еми ще се оръся доста сега за регистрация ама като за 2 ръка и парите си не е зле 850 го взех има заден амортисиюр за смяна 100 лв горе долу,датчика за това на коя скорост си го няма (счупен е) но не е толкова фрапирашто а иначе като за начинаещ това е перфекната машина не е толкова мощна и не се обръща толкова лесно ама си върви 80 на асвалт ги прави със 115 кг. товар в гората малко се мъчи ама така ще е докато не взема друго което няма да е скоро мисля че бях страшно изяерпателен,а да и преди да си вземеш Прочети във форума как се кара и прочие много е полезно

Коментар

Ами цената му е доста добра аз съм предвидил някъде до 1400 лв , но цената включва регистрация , надявам се да намеря нещо . Иначе амортесьора оригинален ли е 100 лв или нещо по добро . Как ти се стори като му се яхна за първи път , каква бе тръпката , аз досега не съм карал Атв и предполагам че е голям кеф .

Коментар

От: Вече спокоино мога да ви нарека колеги И аз си взех АТВ най-после (party)

Еми първия път малко поигасна ама иначе е яко много а за регистрацията ако не си първи собственик и не е регистрирано да ти кажа как стоят нещата дори и да имаш всички документи който са нужни ако данъчната декларация не е на твое име трябва предишния собственик да го регистрира и след това да го прехвърли на теб иначе нестава а за амортесьора мисля че е по добър подбния на оргинала е около 70 лв.

Коментар

Благодаря ти много , информацията за регистрацията ти ми е много полезна , като нищо щях да си чукам главата после . Какъв разход ти дава , и на асфалт 80 държи ли ги или са му множко .

Коментар

Горе долу 4 л. ,и да държи ги 80 км

Коментар

Честито и по - лекичко докато му свикнеш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X