Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайче (моля не я триите)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китайче (моля не я триите)

Здравейте бях написал една тема но не я откривам незнам защо та въпросът ми беше дали някой има впечетления от ТОВА АТВ НЕ ОТ ДРУГ КИТАЕЦ А ТОВА - http://aridash.com/product/101/atv-125-8.html а ако никой няма мнение за него да споделите по опит дали ще издържи ще се кара предимно по асвалт рядко по трева и съвсем лек черен път когато има и вода и кал ама само някой път очаквам вашите мнения и специално към модераторите моля не я триите

От: Китайче (моля не я триите)

Значи първо кажи за себе си колко тежиш. Защото тези китайските машини са доста ограничени откъм мощност. Друго много слабо място им е рамката, втулките, шарнитите, кормилните накрайници.Лично аз те съветвам да не си го вземаш но когато се запали човек и няма пари търси най евтиния вариат. Ако е така те съветвам да се огледаш във форума за някое по-голямо китайче втора ръка. Така може да проследиш какви ремонти са му правени, какви проблеми е имал собственика с машината. Според мен тези китайските АТВ-та до 250сс са подходящи единствено за деца до 14-15 години да си ги карат на село ПО-УЛИЦИТЕ и РАВНИТЕ поляни. За друго не стават преди всяко каране и след всяко каране трябва да се правят

Коментар

Значи тежа 56 килограма но съм само 1.67 мисълта ми е че ще порастна още и ще ми се качат килата до 65 - 70 а за тези слаби места знам дори след като го взема мисля да посъбера малко пари и да сменя повечето неща поне не са скъпи 100 лева сигорно ще ми излезе с сменените части.Аз отначалото мислех башан 200 да си зема, но то е 2000 лева а китаец 2ра ръка примерно shineray има доста в мобилето ама нещо ме съмняват.Благодаря за отговора

Коментар

Айде де никой ли ?

Коментар

и аз съм като твоя проблем но мисля да зема Шинерай но не съм сигурен толкова но мисля че са яки и вървят доста и аз искам да е по асвалт но съм зарибен по атв-тата но може и да се прижаля с някои кросов или скутер но още не се отказвам разглеждай има шинерай по 2000 втора ръка запазени както знам и се оправят след гаранция в определени сервизи ... за 1-2 год да го караш няма да имаш проблеми с тая марка но за след това можеш да си земеш друго

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X