Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Keeway motors

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Keeway motors

Здравей Катрина
    взе ли си мотора ?
    какви са ти впечатленията?
    аз не сам от софия би ли ми дала координати на този магазин
    aiv@abv.bg

Коментар

aiv аз в крайна сметка си взех китайче...по ред причини но не че не ми харесаха keeway - иначе ги гледах на изложението и ми харесаха и на живо - че преди това само на снимка
      магазина е на улица Кирил и Методий до училището, преди женския пазар - не знам точния адрес, но лесно се намира като стигнеш в района - то е един паркинг и в него е магазина

Коментар

мерси сварзах се с тях още ги продават и дори са свалили цената драгона е 5000 лв а работното 4700 и забележете 2 г.гаранцияти какво взе в крайна сметка и доволна ли си

Коментар

ами аз както ти писах си взех китайче - за доволна съм доволна, благодарение на jojo - той ми го стегна, помага при карането..
          но все пак много малко е карано мойто...

Коментар

Това е марката момчета но аз си го купих от КОЛОС-МС с ДВЕ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ. Много съм доволен от тяхното обслужване. www.kolos-ms.com

Коментар

До: Re: Keeway motors

[quote=Desislav;158824]Абе взимаи важното е да си в кючека пак по натам като видиш че нестава или ти е малко сама ще си го сме
              Добър вечер Десо да те питам на атв дали може да се слагат мрежи например на това няма и дали може да се сложат мрежи извинявай че те наричам по малко име и блг предварително за отговора
              Прикачени файлове

Коментар

[quote=Wheyzs_team_Atv;372343]
                Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                Абе взимаи важното е да си в кючека пак по натам като видиш че нестава или ти е малко сама ще си го сме
                Добър вечер Десо да те питам на атв дали може да се слагат мрежи например на това няма и дали може да се сложат мрежи извинявай че те наричам по малко име и блг предварително за отговора
                Защо ти е да слагаш мрежи като ATV-то си има фабрични предпазители? А и това е китаиско май, та тук много съвети немога да ти дам!

Коментар

[quote=Wheyzs_team_Atv;372343]
                  Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  Абе взимаи важното е да си в кючека пак по натам като видиш че нестава или ти е малко сама ще си го сме
                  с повечко въображение и еликтрожин в ръка всичко става

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X