Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Keeway motors

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Keeway motors

http://www.keewaymotor.com/atv_250d.html

накой да сподели мнение за тази марка?

Re: Keeway motors

Бреи, това изглежда доста добре.
    Мнението ми е: виж колко пари струва и си направи равносметка и ако си начинаещ е доста добре. Като гледам има си всичко предполагам и сертификати за регистрация в КАТ.

Коментар

абсолютно начинаещ
      а цената е 5500 - и за двата модела - имат и спортно и работно, като това което е на снимката е моя избор и ще бъде тук средата на май

Коментар

абсолютно начинаещ
        цената е 5500 - има два модела - спортно и работно
        осигуряват и сервиз и резервни части вносителите - общо взето добре изгелжда, но не съм виждала никъде досега такива...

Коментар

Първоначално публикуван от katrina Преглед на мнение
          абсолютно начинаещ
          цената е 5500 - има два модела - спортно и работно
          осигуряват и сервиз и резервни части вносителите - общо взето добре изгелжда, но не съм виждала никъде досега такива...
          A от къде го купуваш?
          Тва 250 дракон изглежда много добре за тея пари
          Последно редактирано от svetko; 26-04-07, 09:54.
          Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от svetko Преглед на мнение
            A от къде го купуваш?
            Тва 250 дракон изглежда много добре за тея пари
            кое му е добрето има YFZ450 2002-2004година CHINA срещу JAPAN
            Тука разликата е по голяма отколкото м/у кон и магаре верно че едното е ново а другото старо ама след две излизания нещата се поравняват
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              кое му е добрето има YFZ450 2002-2004година CHINA срещу JAPAN
              Тука разликата е по голяма отколкото м/у кон и магаре верно че едното е ново а другото старо ама след две излизания нещата се поравняват
              Прав си обаче китаиското може да се регистрира а за тези които нямат ремаркета тва е доста сериозен проблем.
              Иначе определено ямахата или хонда trx или някое сузуки дори на 4-3 години са по добри от китаичетата за тея пари.

Коментар

Трипер съгласна съм за качеството - и всеки е съгласен предполагам но наистина за мен е важно да го регистрирам.
                карам Микра - не че няма да се опитам да сложа ремарке, но доста време търся теглич безуспешно....оригинален - просто засега не мога даси позволя...
                затова се спрях на този модел, защото хем с всички документи и джаджи за регистрация, хем части си поддържат на склад, хем не изглежда чак толкова зле

svetko ще го вземам от магазина на Априлия на ул Кирил и Методий
                работните ги мат на склад, но това още не е пристигнало, чакам го и ...

Коментар

хммм... като го гледам все пак опитаи да влезе в багажника преди да си купиш ремарке. Ами вижда ми се малко.
                  Мотора е хубав като за първо, вземаи си го.

Коментар

доста време търся теглич безуспешно....оригинален -
                    0899455313-На този телефон мисля че ще намериш теглич оригинален,Аз за голфа търсих и само там намерих
                    Успех
                    MG RACING

Коментар

Трипер съгласна съм за качеството - и всеки е съгласен предполагам но наистина за мен е важно да го регистрирам.
                      карам Микра - не че няма да се опитам да сложа ремарке, но доста време търся теглич безуспешно....оригинален - просто засега не мога даси позволя...
                      затова се спрях на този модел, защото хем с всички документи и джаджи за регистрация, хем части си поддържат на склад, хем не изглежда чак толкова зле

svetko ще го вземам от магазина на Априлия на ул Кирил и Методий
                      работните ги мат на склад, но това още не е пристигнало, чакам го и ...
                      Аз от този магазин си купих каската и сам много доволен от нея!
                      Като бях там огледах и наистина много ми харесаха имаха едно синио работно и някви малки.

Коментар

Един приятел работи в "Априлия" тези мотори ги зглобявали в Холандия, като изпълнение са в пъти по-добри от Чинчито примерно.

Коментар

stanislav_7140 мерси за номера от Митвас ми намериха теглич на почти двойно по-ниска цена от оригиналния и чакам сега да го сложат
                          а инак атв-то верно малко, ама 250 кубика за мен става както казваш Десо за първо атв е добре

Коментар

Абе взимаи важното е да си в кючека пак по натам като видиш че нестава или ти е малко сама ще си го смениш. аиде успех.

Коментар

До: Keeway motors

едно от мойте ATVта е KODIAK 400, никога не съм имал каквито и да е проблеми с него и съм много доволен, много е проходимо, докато за Polaris само съм чувал че не са качествени и много се чупели!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X