Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Keeway motors
Свий
X
-
Re: Keeway motors
Първоначално публикуван от katrina Преглед на мнениеабсолютно начинаещ
цената е 5500 - има два модела - спортно и работно
осигуряват и сервиз и резервни части вносителите - общо взето добре изгелжда, но не съм виждала никъде досега такива...
Тва 250 дракон изглежда много добре за тея париПоследно редактирано от svetko; 26-04-07, 09:54.Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от svetko Преглед на мнениеA от къде го купуваш?
Тва 250 дракон изглежда много добре за тея пари
Тука разликата е по голяма отколкото м/у кон и магаре верно че едното е ново а другото старо ама след две излизания нещата се поравняватСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениекое му е добрето има YFZ450 2002-2004година CHINA срещу JAPAN
Тука разликата е по голяма отколкото м/у кон и магаре верно че едното е ново а другото старо ама след две излизания нещата се поравняват
Иначе определено ямахата или хонда trx или някое сузуки дори на 4-3 години са по добри от китаичетата за тея пари.Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
Коментар
-
Трипер съгласна съм за качеството - и всеки е съгласен предполагамно наистина за мен е важно да го регистрирам.
карам Микра - не че няма да се опитам да сложа ремарке, но доста време търся теглич безуспешно....оригинален - просто засега не мога даси позволя...
затова се спрях на този модел, защото хем с всички документи и джаджи за регистрация, хем части си поддържат на склад, хем не изглежда чак толкова зле
svetko ще го вземам от магазина на Априлия на ул Кирил и Методий
работните ги мат на склад, но това още не е пристигнало, чакам го и ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от katrina Преглед на мнениедоста време търся теглич безуспешно....оригинален -
УспехMG RACING
Коментар
-
Първоначално публикуван от katrina Преглед на мнениеТрипер съгласна съм за качеството - и всеки е съгласен предполагамно наистина за мен е важно да го регистрирам.
карам Микра - не че няма да се опитам да сложа ремарке, но доста време търся теглич безуспешно....оригинален - просто засега не мога даси позволя...
затова се спрях на този модел, защото хем с всички документи и джаджи за регистрация, хем части си поддържат на склад, хем не изглежда чак толкова зле
svetko ще го вземам от магазина на Априлия на ул Кирил и Методий
работните ги мат на склад, но това още не е пристигнало, чакам го и ...
Като бях там огледах и наистина много ми харесаха имаха едно синио работно и някви малки.
Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
Коментар
-
stanislav_7140 мерси за номераот Митвас ми намериха теглич на почти двойно по-ниска цена от оригиналния и чакам сега да го сложат
а инак атв-то верно малко, ама 250 кубика за мен ставакакто казваш Десо за първо атв е добре
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар