Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ATV за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ATV за начинаещ

Хора помогнете ми аз съм начинаещ (даже не съм пълнолетен) и искам да си взема някое не много силно атв (примерно до 200сс). Трябва ми за селото, затова не ми трябва да е регистрирано.
    Готов съм да отпусна до 1200лв... трябва ми колкото за 3-4 месеца през годината. На 15 съм. лв (сигурно ще е китаиско).

От: ATV за начинаещ

Май поста ти е за раздел Купувам. Ако искаш съвети относно какво атв да си вземеш ...има търсачка,изписано е много.

Коментар

Виж ми подписа... Не е китайско, редовно е от към документи и почти се побира в бюджета ти. Ела на място цената няма да е проблем
      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Лесно ли се намират части за него ? Заинтересован съм само да си свърша учебната година...

Коментар

Части ? Хмм.. не съм сменял много, но мисля, че неговите са съвместими с китаец 200-250cc, а те ги има наличност в магазините на народни цени ! Преди това имах китаец и смея да твърдя, че тайванското производство е по-сполучливо
          Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Ще ме издържи ли ATV-то защото съм 187см висок и вече сигурно съм стигнал 100-те кила (голяма свиня съм ще се хващам да отслабвам).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X