Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво атв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво атв?

Какво атв да избера за 14 годишен карал 110 кубиково атв.Висок е 1.70см и тежи 68кг

От: Какво атв?

Определено търсете нещо от 300 кубика нагоре....
    SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Момчета, не ме плашете. Моя син е на 8 г. и кара 125. Качва се и на 250 Ямаха, но се плаши малко.А като стане на 14, какво ще кара? 700 кубика ли? Всеки избор си зависи от човека. Най добре да пробва различни и да си прецени.
      GSM 0877 08 99 19
      Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от krisko97 Преглед на мнение
        Какво атв да избера за 14 годишен карал 110 кубиково атв.Висок е 1.70см и тежи 68кг
        Да ме прощаваш колега ама ти булка или машина му търсиш на това момче? Поста ти е като в обява за запознанства, предполагам е и със сини очи.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
          Определено търсете нещо от 300 кубика нагоре....
          Предложете нещо конкретно ако може

Коментар

Кажете нещо конкретно ,ако може.Разполагам с 3000лв,но в тях е включена и екипировка

Коментар

Ориентирай се към китайско....например шинерей 250 чисто ново е около 2600-2800...мисля че за тези пари не можеш да намериш читави японско...или ако намериш, ще е съсипано от каране и най-вероятно ще е с проблем....

Коментар

Кой модел по точно от тези http://www.xcarbg.com/atv.html

Коментар

XY250STXE ... Аз карам такова вече половин година и съм доволен...горе долу на 1000 км. идва време за смяна на верига и лагерите на задната ос...веригата е около 20лв лагерите са по 8-9 лева - корейски....абе няма кой знае какви ядове...90 кг. съм и си върви доволно, катери баирите, гори супер малко... Добре е за тея пари...

Коментар

Колега за тези 3000лв. можеш да си вземеш Bashan BS200. Аз лично нямам такова, но съм карал, лесно е за каране и не дава много дефекти. А пък от тези пари ще ти останат и пари за доста добра екипитовка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X