Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся АТВ

Здравейте момчета, искам да си купувам атв, карал съм само веднъж и мнго се запалих.
    Вероятно няма да се използва за писта, ами предимно за разходки из гората и града, и не знам какво да гледам.
    Парите който мога да дам са около 5000 хиляди на 22 години съм и съм близо 100 кила.
    Моля за малко помощ.

От: Търся АТВ

Колега 400 кубиковите LTZ / KFX / DVX са точно за теб , около 5000 лева ще намериш добра машинка и ще имаш регистрация щом ще се кара и в града ...
    Няма кал - Няма кеф !!!
    Suzuki Samurai LJ410 1984
    Suzuki LTZ400 2008
    Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Бях се отказал от продажба, но, ако те заинтересува... Имам Гризли 660, 4х4 с бавни и бързи в отлично състояние, с регистрация, може да си го караш навсякъде, но, цената е по-висока от това което си отделил... Все пак ако проявиш интерес.... 0897229093 - Асен
      П.П. Ако е спортно, малко трудно ще намериш с регистрация... Според мен... Имам и 2 Раптора 660 на приятели които ги продават, единия е с фактура... Не са регистрирани... Около твоята цена са...

Коментар

Според мен като за първо АТВ нещо по кротко,например това http://motori.cars.bg/m15147 .Много стегната и идиотоустойчива машина,цяла зима го стягах,много много неща му смених и сега като покарах малко вече ми идва слабо.Аз съм 110кг все пак.Мисля че цената е добра а ще ти остане и за екипировка,че даже и за нови гуми.Повечето хора които не са имали досег до мотори и атевета мислят че като си купиш нещо и забравяш ама то не е така,купуването е само началото,ако ти се падне някой дръгел много левове ще си назад.Моя съвет е първо си купи екипировка,тя е по важна от машината,после си харесай машина и гледай да не е много силна че като паднеш няколко пъти и ще се откажеш.Остави си малко пари за първоначалната профилактика,масло филтри,някой друг лагер,семерингчета,вероятно зъбаци и верига,накладки,свещ,разни други неща по окачването.От личен опит ги пиша тези неща,и аз като го купих това ми се видя много читаво макар и да няма вид,казах си все пак в гората ще го карам по важно е да е здраво от колкото красиво.Обаче се оказа че има доста неща за правене и понеже зимата не работя два месеца само с него се занимавах.Ако не ми се струваше вече слабичко нямаше да го продавам,а всъщност го купих за жена ми
        Не е важно да влагаш чувства, важното е да чувстваш влага...

Коментар

Колеги значи аз много искам да изглежда добре и всеки пат гледам тия раптори 660 кубиковите много ми харесват, обаче гледам май че дават много дефекти(което според мен е и до късмет). Един приятел ми дава неговото Кавазаки кфх 700 и се чудя какво да правя

Коментар

Взимаш го един ден караш докато те заболят ръцете и ако ти пасва го вземаш,но според мен щом никога не си карал по добре започни с нещо по малко и по слабо.Рапторите наистина дават дефекти,Хонда ТRX400ЕХ е много здрава машина,след 2006 имат и задна скорост,ако ти е достатъчно красива може да се насочиш на там.В Карлово има една такава,аз щях да я взимам но продавача се отказа от бартера за който се бяхме разбрали и сделката не стана,иначе кеш за 5000лв ми я даваше.Гледах я,карах я наистина,много добра машина.Може би ще ти е малко силна като за начало но ако не се правиш на състезател ще свикнеш и ще си я караш.Другият вариант е LTZ400 или KFX400 което е едно и също,също много здрави машини с малко по модерен двигател(което не е голям плюс),аз си взех такова и за сега съм доволен,има много добри идеи вкарани в тази машина,но колкото по сложно толкова по зле.Хондичката има пет кабела и това е,а сузито има инсталация като на кола,още на първото излизане в гората и изгоряха половината бушони.Не знам от къде си но ако карловската хонда не е продадена може да отидеш да я видиш.А сузуки има едно читаво в Аксаково до Варна,не съм ходил да го гледам но говорих с човека и имам приятели които го познават и казват че машината е читава.Успех и да се похвалиш!!!

Коментар

Тоя ltz 400 много започна да ми харесва ми се струва. Само искам да попитам дали има задна скорост и това че съм 180 см и близо 100 кила дали няма да тежи на машинката

Коментар

Да има задна скорост и ще те вози без проблеми...
                SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
                  Да има задна скорост и ще те вози без проблеми...
                  А, да знаеш евентуално максималната скорост каква ще бъде

Коментар

Около 100км/ч плюс минус 20 в зависимост от това какви зъбаци ще сложиш.С оригиналните предпазители отзад обаче повече от 40 зъба не може.Аз в момента съм на 13/40 и съм много доволен.Иначе за килограмите няма никакъв проблем,аз съм 105кг 190см и си лети без проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Lambo89 Преглед на мнение
                      А, да знаеш евентуално максималната скорост каква ще бъде
                      Еми зависи от зъбаците който са сложени..от 110 и нагоре...
                      SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Благодаря много за помоща момчета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X