Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся мнение и информация!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся мнение и информация!

Здравейте!
    От доста време търся АТВ. Аз лично, като характер в хобито, се определям като умерен, кротък и неекстремен тип. Изхождам от това, че преминах от пистови мотори към ендуро, по-точно леко ендуро. Имах Сузуки ДР-350. Приятели ме вкараха в гората, по-точно в Люлин планина и в Стара планина. След един сезон там установих, че не е моя свят. Продадох 350-тичката и си купих Сузуки 650-RS. За времето което карах по горите или планините, срещах много и различни АТВ-та. Разбрах, че искам АТВ за горско-планински туризъм. Такова което да управлявам по "горските магистрали". В процес на търсене и огледи, се спрях за сега, а и везната клони към тази марка и модел. А именно CFMOTO X6. Ето и снимка: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3_x6_enl.jpg
Прегледи:1
Размер:71.2 КБ
ID:5922403
    Та конкретно на въпроса! Тази марка и модел заслужава ли си? Проблеми и ядове създават ли, имайки предвид, че са китайски? Предимства и недостатъци! Сервизно ръководство намирали се за него, коя марка двигатели и ходова част копират? Разбрах, че официялният вносител, Автосервиз "Колос", предлагат части и даже имат на склад по доста бройки, което мисля е добре!
    Благодаря за вниманието!

От: Търся мнение и информация!

Нека някой упълномощен, да изтрие темата ми!
    Причината е, че за два дни ровене в този форум, намерих това което ми трябваше. Няма смисъл, видях, че има подобна тема и то не една.
    Благодаря!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X