Добър ден,най-накрая реших и аз да мина на 4 гуми - приготвил съм едни пари,около 4000 за закупуване на спортно АТВ - сменил съм няколко кросови мотора,различни кубатури все двутактови - в момента карам ехс200 (47-8 к.с) та проблем откъм скорости и шашкане от страна на машината няма да имам,екипировка пълна - налична е,та остана само машината,поради орязаните финанси съм се спрял на поларис предатор 500,1-2 екземпляра се мяркат из интернет,също и една трх450 - прочетох що годе всичко из форума за полариса.
Даже имаше и тема за сравнение точно между трх и предатор та още се колебая,с какъв двигател е полариса,КТМ? Притесняваше ме че ще опира отзад,тъй като смятам да го карам из гората по чукарите,та се огледах за аутлоу-този с А-рамената отзад,но и там са едни цифри ...
Та май полариса най ми харесва,като характеристики май всичко съм му прочел,надявам се повече на лични мнения на хора карали го в гората,как се представя? Понеже ще има и такъв въпрос - аз съм 176 - 70кг
Благодаря на всички отзовали се предварително
Даже имаше и тема за сравнение точно между трх и предатор та още се колебая,с какъв двигател е полариса,КТМ? Притесняваше ме че ще опира отзад,тъй като смятам да го карам из гората по чукарите,та се огледах за аутлоу-този с А-рамената отзад,но и там са едни цифри ...
Та май полариса най ми харесва,като характеристики май всичко съм му прочел,надявам се повече на лични мнения на хора карали го в гората,как се представя? Понеже ще има и такъв въпрос - аз съм 176 - 70кг

Благодаря на всички отзовали се предварително

Коментар