Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От мотор на АТВ 2х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От мотор на АТВ 2х4

Добър ден,най-накрая реших и аз да мина на 4 гуми - приготвил съм едни пари,около 4000 за закупуване на спортно АТВ - сменил съм няколко кросови мотора,различни кубатури все двутактови - в момента карам ехс200 (47-8 к.с) та проблем откъм скорости и шашкане от страна на машината няма да имам,екипировка пълна - налична е,та остана само машината,поради орязаните финанси съм се спрял на поларис предатор 500,1-2 екземпляра се мяркат из интернет,също и една трх450 - прочетох що годе всичко из форума за полариса.
    Даже имаше и тема за сравнение точно между трх и предатор та още се колебая,с какъв двигател е полариса,КТМ? Притесняваше ме че ще опира отзад,тъй като смятам да го карам из гората по чукарите,та се огледах за аутлоу-този с А-рамената отзад,но и там са едни цифри ...
    Та май полариса най ми харесва,като характеристики май всичко съм му прочел,надявам се повече на лични мнения на хора карали го в гората,как се представя? Понеже ще има и такъв въпрос - аз съм 176 - 70кг
    Благодаря на всички отзовали се предварително

От: От мотор на АТВ 2х4

Предатор-а не е с двигател KTM а outlaw-a са две модификации 525 и 500.само 525 е с двигател ктм.

Коментар

Точно Предатор 500 не е с двигател на КТМ мисля че беше некъв Ротакс ако не се лъжа. А за опирането отзаде изобщо не трябва да ти влияе на избора, а бе с тоя бюджет гледай кое е по малко амортизирано, защото се съмнявам да са читави, обърни и внимание за коя машина няма проблеми за доставките на частите както и цените им, мисля че на това трябва да обърнеш внимание, че за разлика от моторите тука се чупят по лесно и частите са доста по дебели като цени да не те боли главата после.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

То е ясно че ще се гледа на място и ще се преценява,покрай моторите знам горе долу какво се гледа уж,пък за частите - само от ebay си поръчвам,че тук са големи кожодери.
        Някой мнение за този Ротакс двигател? Доколкото знам при моторите ги слагат на априлия,ама 125 двутактова,пък за 500 4Т не бях чувал? Изобщо всякакви мнения подсказвайте,друго питане - загледах се на няколко предатора,всичките са доста по евтини от трх,кфх и разни японски,пък като се зачетеш из нета,фокс аморти,вървят уж,по евтина поддръжка от ямаха беше дал някой такова сравнение,макарче ..не звучи много реално,все си е атв ..защо са така по евтини от другите?

Коментар

Колега,аз имам Предатор от около година.Има си задна.Предаторите имат слабост от към всмукателните клапани.Износват се,намалява хлабината и трудно палят,когато двигателят е студен.Друга слабост не знам. Части само от чужбина,то си е така за всички мотори и атв-та.
          Последно редактирано от nvkolev; 19-03-11, 21:43.
          Kawasaki KX250F

Коментар

Видях го,също е добър вариант,но над определения бюджет за жалост,естествено не съм скокнал от сега да купувам веднага АТВ,но не се знае
            Благодаря за мнението ти за всмукателните клапани,можеш ли да ми кажеш ориентировачна цена на комплект клапани,и колко сезона изкарват при нормално каране? (1-2 пъти в седмица)

Коментар

Около $35 за брой.За една година два пъти съм ги регулирал.Предполагам,че нови клапани ще изкарат няколко сезона.
              Kawasaki KX250F

Коментар

Хондата няма проблеми.

Коментар

Всеки модел си има слаби места,перфектна машина не съществува.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X