Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое ще е подходящо за мен ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое ще е подходящо за мен ?

Здравейте ! Тази седмица ми се отвори възможност да покарам малко ATV(2 дни,към 2-3 часа+ каране на студа) и се зарибих. Единственото ATV, което съм карал е Kawasaki KFX700...сега се оглеждам за атв до към 6 бона,но навсякъде чета различни мнения. Фен съм на пистовите мотори, но на този етап няма как да се уредя с такъв, та си търся АТВ, което да ускорява повече, мисля че ще го карам 50% на асфалт. КФХ-а доста ми хареса, ускорява доста здраво, но според някои постове най-палавите АТВ-та са тия по 450 кубика(под палавост имам предвид рязък двигател и добро ускорение). Та може ли да ми изброите предимствата и недостатъците на различните класове спортни АТВ-та от 450 до 700 кубика(ако 700цц е най-големия клас) ?
    Благодаря предварително.

От: Кое ще е подходящо за мен ?

След доста изчетено по въпроса вече знам какво искам - ендуро АТВ,главно ще карам из горите. Та,четох доста за КФХ700 и мисля,че това е моето АТВ.Здраво,високо и мощно. Разхода не ми се стори толкова голям,карах супер много време,а 10те литра все още не бяха "изпити".
    П.С. Съжалявам,че пускам второ мнение,но не открих бутона за едит на поста...

Коментар

A какъв ти е въпроса всъщност?

Коментар

Кое е подходящо за ендуро?
        След доста четене на ревюта избора ми се сведе до 2 модела,които здраво контрастират(понеже все още не знам какво точно искам).Та съм се насочил Kawasaki KFX700 или Yamaha YFZ 700 (Raptor).Обявите за раптор 700 ми се струват голяма рядкост,та въпроса ми е може ли да се намери такъв до към 6 бона ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X