Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RAPTOR или TRX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• RAPTOR или TRX

Здравейте на всички.
    Тъй като съм нов във форума,имах до преди седмица трх300,но вече продаден се колебая между раптор 660 или хонда трх450р.
    Може ли някой от съфорумниците да изкаже мнение по въпроса,кое е по добро.(лични мнения).
    До колкото разбрах 450-ката няма задна скорост,което много ме разочарова.
    БЛАГОДАРЯ И ПОЗДРАВИ

От: RAPTOR или TRX

Много зависи от това за какво ще го изпозваш. Оточни се.. За разходки в гората, за оффроуд, за писта, за преходи?

Коментар

Карал си Хонда мисля, че няма място за колебание Ямахата е малко стара като концепция. В клас 450 почти всички модели са без задна, просто за пистата не е необходима.

Коментар

ами колега искам да го използвам за преходи в гората,офф роуд,не професионално.За удовоствие така да се каже.Но като че ли ме влече повече раптора- по голяма кубатура,коне.Мисля за модел 2004-06 мах.
        Той доколкото знам си има задна .поздрави

Коментар

Ами мисля да го използвам главно за удовоствие -офф роуд и гора - не професионално.Доколкото гледах и четох 450куб е много добър вариант,върви достатъчно(за мен),но това че няма задна много не ми допада.Именно поради това питах за раптора 660.Мисля за около 2004-2006 година модела.Все пак е с по-голям двигател.и т.н.
          Като цена може да се намери много прилично.благодаря и поздрави

Коментар

Това с по-голямата кубатура няма никакво значение , TRX-a е по-мощен,влиза по-бързо в оборот и като цяло е много добре балансирана машина , а рапторчето вече трябва да уцелиш на добра оферта иначе ремонта ти е неизбежен ... в последно време повечето ги карат на задни в кантар и по горите на прекъсвач та доста се амортизираха този тип АТВ-та и ако попаднеш на неподдържано ще ти излезе солено. Забелязал съм че в 60% от случаите машината се кара колко може , забелязва се идващ проблем , бърза кръпка и обратно на пазара... мисълта ми е да не избързваш а да проучиш нещата
            Няма кал - Няма кеф !!!
            Suzuki Samurai LJ410 1984
            Suzuki LTZ400 2008
            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Аз карам Suzuki LTZ 400 и мисля, че върви повече от Рапторите 660. Има задна, доста по-леко е от Раптора и май са доста по-здрави. Мисля, че има и добри оферти в Мобиле
              Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                Аз карам Suzuki LTZ 400 и мисля, че върви повече от Рапторите 660. Има задна, доста по-леко е от Раптора и май са доста по-здрави. Мисля, че има и добри оферти в Мобиле
                Интересни мисли..., а каква е реалността?

Раптор 660 "върви" повече от по новия си събрат раптор 700, който вече е с инжекционно подаване на гориво. Но пък има доста много проблеми, които са избягнати при 700. Като цяло скоростите са слаби и доста често 3-ра ско. дава фира. Стартера и по-точно зацепването му също създава проблеми свързани със скъпи ремонти. Двигателя по-бързо се износва тъй като е доста по-натоварен. Друг сериозен недостатък е и сравнително големия разход на горива /отново сравнено с раптор 700/.

Но пък прочетете, има много писано.
                И все пак ако клоните към Раптор -700 е за предпочитане.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

По постовете до тук мисля, че отговора е един - ТРХ. А ако много държиш на задната скорост има АТВ-та, мощни колкото ТРХ-а, но със задна като Кавазаки КФХ 450, Сузуки ЛТЗ 400 или Поларис 525..

Коментар

Не 3-та ми 2-ра скорост и то на моделите 2001- 2002, след това я преправят и няма ядове. Двигателите са им корави и единствено стартера би могъл да направи проблем, но след ремонт не дава проблеми. Като цяло 660 е един идеален модел за годината си на раждане пък и в наши дни с известен брой подобрения. ТРХ не съм карал, но много се кара по състезания и е корава машина като цяло. Не знам в детаили проблемите които най- често изникват по машината. В общи линии което и да вземеш няма да съжаляваш, разбра в основи разликата м/у двете, сега намери по 2 бройки от двата модела, покарай ги и което по ти хареса го взимаш.
                    R 727cc BB KIT
                    ZJ V8
                    WK2 V6

Коментар

Лично аз карам Yamaha но Yfz450 която е издражлива ,но ако сравняваш двете марки аз мисля ,че по добрия вариант е Honda защото сам чувал за рапторите ,че дават повече дефекти и частите са им скъпи това ,че хондата няма задна да не те притеснява много аз карам в гора и рядко ми се случва да дърпам или нещо такова. Затова по добра е Хондата.
                      [B][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/images/icons/icon1.png[/IMG] [B]Купувам:[/B] [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119413"][COLOR=#000066]Купувам фарове за Yamaha Yfz 450[/COLOR][/URL] [/B]

Коментар

Първоначално публикуван от marto989 Преглед на мнение
                        Лично аз карам Yamaha но Yfz450 която е издражлива ,но ако сравняваш двете марки аз мисля ,че по добрия вариант е Honda защото сам чувал за рапторите ,че дават повече дефекти и частите са им скъпи това ,че хондата няма задна да не те притеснява много аз карам в гора и рядко ми се случва да дърпам или нещо такова. Затова по добра е Хондата.
                        Марто не се увличай......

Коментар

Според мен трх400ех е твоята концепция аз вече съм я открил с такова 2006г.модел с задна и 5 напред
                          Прикачени файлове
                          OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                          www.offroadprimorsko.com
                          0899883765

Коментар

Вземи ТРХ-а ако обичаш да изпростяваш и кефиш, ако ще се возиш по разходки Раптора е твойта машина. Просто едната позволява много а другата те ограничава много. А това какви техн. проблеми ще имаш си зависи от тебе както и в какво сътояние ще си купиш машината.
                            Последно редактирано от Tpunep; 05-03-11, 20:20. Причина: бла бла
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Благодаря ви момчата, след доста четене като че ли започвам дасе замислям за Сузуки лтз400.
                              Мисля че ще ми допаднес много. Поздрави и безаварийно на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X