Здравейте. Решил съм да си взема ATV. Един път съм се качвал само да ме возят и се запалих, никога не съм карал. Не ми трябва за някакъв екстремен офроуд. Ще го карам по черни пътища, някой друг наклон/баир, гора, на асфалт рядко колкото да го изкарам от града или малко из улиците. И т.к. съм начинаещ търся нещо евтино и втора употреба. Та въпроса ми е може ли да ми препоръчате нещо до 1000лв
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ATV за начинаещ
Свий
X
-
От: ATV за начинаещ
В този ценови раздел няма какво да Ви се препоръча. Но все пак напишете на колко години сте, колко кг тежите. А 1 000 лв стигат само за предпазна екипировка.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Калоян, нямам нищо против колегите данд и преската, но според мен начинаещ или не, не си купувай атв китайско. То ще те откаже от този спорт, имах такова, 1 ден караш, 1 правиш. Като при симсоните..
Та така, не съм сигурен, но май на преската му е тайванско и можеш да отидеш, да пробваш и да видиш дали ще ти подхожда..
С регистрация е, което е супер, но мисля, че ще ти идва малко. Отиди и го пробвай ако имаш възможност, пък после ще говорим..
Хайде весело изкарване на новата година.Сузуки Витара 1.6 8V
Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16
Живеем не както искаме, а както можем !
Коментар
-
Еми то с този бюджет от 1000лв. какво друго да вземе??? Ако ми намериш Японско за тези пари ще си взема 5Първоначално публикуван от karagiozov Преглед на мнениеКалоян, нямам нищо против колегите данд и преската, но според мен начинаещ или не, не си купувай атв китайско. То ще те откаже от този спорт, имах такова, 1 ден караш, 1 правиш. Като при симсоните..
Та така, не съм сигурен, но май на преската му е тайванско и можеш да отидеш, да пробваш и да видиш дали ще ти подхожда..
С регистрация е, което е супер, но мисля, че ще ти идва малко. Отиди и го пробвай ако имаш възможност, пък после ще говорим..
Хайде весело изкарване на новата година.
Коментар
-
Точно тук се появяват тайванските, които са между двете крайности, лошо и добро, евтино и скъпо..Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнениеЕми то с този бюджет от 1000лв. какво друго да вземе??? Ако ми намериш Японско за тези пари ще си взема 5
Non scholae sed vitae discimus.
Коментар
-
Продаваш ли греблото ?Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнениеИмам 200куб. ZONGSHEN на тези пари, като бонус има гребло за сняг.Дарин 0897042636
ВАЗ 2105
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар