Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ATV за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ATV за начинаещ

Здравейте. Решил съм да си взема ATV. Един път съм се качвал само да ме возят и се запалих, никога не съм карал. Не ми трябва за някакъв екстремен офроуд. Ще го карам по черни пътища, някой друг наклон/баир, гора, на асфалт рядко колкото да го изкарам от града или малко из улиците. И т.к. съм начинаещ търся нещо евтино и втора употреба. Та въпроса ми е може ли да ми препоръчате нещо до 1000лв

От: ATV за начинаещ

В този ценови раздел няма какво да Ви се препоръча. Но все пак напишете на колко години сте, колко кг тежите. А 1 000 лв стигат само за предпазна екипировка.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

На 22 съм, около 80кг. Щом не мога да се побера в тия пари ще почакам още няколко месеца да събера повечко пари. Но не знам към коя марка да се насоча. Търся нещо евтино понеже съм начинаещ.

Коментар

Това от подписа ми с регистрация (може да си го караш из града с Б категория) за 1500лв.?
        Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Имам 200куб. ZONGSHEN на тези пари, като бонус има гребло за сняг.

Коментар

Калоян, нямам нищо против колегите данд и преската, но според мен начинаещ или не, не си купувай атв китайско. То ще те откаже от този спорт, имах такова, 1 ден караш, 1 правиш. Като при симсоните..
            Та така, не съм сигурен, но май на преската му е тайванско и можеш да отидеш, да пробваш и да видиш дали ще ти подхожда..
            С регистрация е, което е супер, но мисля, че ще ти идва малко. Отиди и го пробвай ако имаш възможност, пък после ще говорим..
            Хайде весело изкарване на новата година.
            Сузуки Витара 1.6 8V
            Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

Коментар

Първоначално публикуван от karagiozov Преглед на мнение
              Калоян, нямам нищо против колегите данд и преската, но според мен начинаещ или не, не си купувай атв китайско. То ще те откаже от този спорт, имах такова, 1 ден караш, 1 правиш. Като при симсоните..
              Та така, не съм сигурен, но май на преската му е тайванско и можеш да отидеш, да пробваш и да видиш дали ще ти подхожда..
              С регистрация е, което е супер, но мисля, че ще ти идва малко. Отиди и го пробвай ако имаш възможност, пък после ще говорим..
              Хайде весело изкарване на новата година.
              Еми то с този бюджет от 1000лв. какво друго да вземе??? Ако ми намериш Японско за тези пари ще си взема 5

Коментар

Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнение
                Еми то с този бюджет от 1000лв. какво друго да вземе??? Ако ми намериш Японско за тези пари ще си взема 5
                Точно тук се появяват тайванските, които са между двете крайности, лошо и добро, евтино и скъпо..
                Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнение
                  Имам 200куб. ZONGSHEN на тези пари, като бонус има гребло за сняг.
                  Продаваш ли греблото ?
                  Дарин 0897042636
                  ВАЗ 2105

Коментар

Телефона ми е 0888990244 Дани, звънни да се разберем или на лични!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X