Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги Фалкон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бъги Фалкон

Колеги, дали някой има впечатление от бъги Фалкон?500 кубика е, 40 коня, около 600 кг.Продават се на бул.България

От: Бъги Фалкон

Преки впечатления нямам, но ми се струват много малко тези 500 сс и 40 коня/ако са толкова/ за такава голяма и тежка машина, а иначе на вид са го докарали, тръбите изглеждат малко слаби и сигуно ще се правят заварки ако се кара както трябва. Ако искаш читава машина от този тип, ще трябва да се бръкнеш доста по дълоко за някое истинско УТВ, японско или американско.

Коментар

Точно и мене това ме притеснява, защото машината е тежка 600 кг и излиза все едно ще има динамиката на кола 80 коня, което е всичко друго но не и бързо.Не знам, къде има въобще алтернатива на бъгита-да се види нещо по голямо?

Коментар

Защо не видиш POLARIS RZR 800. За момента е най-спортното бъги на пазара. А и всички китайски пройзводители се надпреварват да го прекопират значи е и красиво.
        Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
        Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Сега ще разгледам за него, мерси!

Коментар

Напиши горе-долу колко ти е бюджета. А за цфмото мислил ли си ? Офертите са добри 625 куб.см ЕFI около 55 к.с, но само 400-450кг май беше. Което смятам, че е добре.

П.П За полариса там цените са уникални, но качеството и кефа, които получаваш са безценни

Поздрави и успех..
            Сузуки Витара 1.6 8V
            Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X