Китайчето е 250к.4скорости +задна.Регистрирах го,и мисля,че ще ми върши перфектна работа за градско.Направено е доста добре и технически и визуално.Смених му само преден зъбак от 15 на 17 да го раздвижим малко.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Едно красиво Китайче.
Свий
X
-
От: Едно красиво Китайче.
Като за начинаещ, нали става? Защото аз съм с него, ама съм сменил доста работи(гуми, джанти и т.н.). Мисля, че много добре се държи като се разработи. (дори и с двама човека) Проблемът ми беше едно изгоряло ел. запалване, защото като се учех и не му давах много газ, и една счупена заварка!Дарин 0897042636
ВАЗ 2105
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнениеКато за начинаещ, нали става? Защото аз съм с него, ама съм сменил доста работи(гуми, джанти и т.н.). Мисля, че много добре се държи като се разработи. (дори и с двама човека) Проблемът ми беше едно изгоряло ел. запалване, защото като се учех и не му давах много газ, и една счупена заварка!sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнениеМного добре изглежда на външен вид
Изработката изглежда доста по-изпипана от други китайци!sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнениеА ауспуха оригинално Черрибомб ли е? Или имитация. Добра визия! Браво!Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнениеМи викни си ново реле.Те са без пари.А заварката я оправи.А ако твоето е това от аватара защо не си вдигнал малко окачването а го караш ниско.За начинаеш е перфектно.След като свикнеш с него всички други истински ще ти се струват като ес класа.Дарин 0897042636
ВАЗ 2105
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнениеА ауспуха оригинално Черрибомб ли е? Или имитация. Добра визия! Браво!sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ymamaha Преглед на мнениеАтв-то изглежда страхотно за градско каране ще ти свърши добра работа.Да те питам колко конски сили е?sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеДжантите изглеждат много добре, видях го преди няколко седмици в Ямбол, това беше първото което ми привлече вниманието. С какъв размер гуми е?sigpic
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар