Обява

Свий
Няма добавени обяви.

детско ATV

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• детско ATV

кажете от каде мога да си вземем с един пиятел детско atv и да е по евтино щтото няме мн пари пак това ще ни е парвото

Re: детско ATV

Почти всички производители предлагат и детски модели.
    Пазара изобилства и с китайски "произведения" за деца

Raptor 50
    Ако искате да споделите любовта си към всъдеходите с вашите деца, няма по-добро начало от модела Raptor 50. Създаден специално за деца от 6 години и нагоре (под родителски надзор), това е умалена версия на по-мощните машини от серията Raptor, с 49-кубиков четиритактов двигател с автоматична трансмисия и карданно задвижване с минимална необходимост от поддръжка

Raptor 80
    За младите ентусиасти от 12 години и нагоре (под родителски надзор), моделът Raptor 80 е следващата стъпка в света на всъдеходите. Със своя 79-кубиков четиритаков двигател, 3-степенна полу-автоматична скоростна кутия и електрически стартер, той е надежден, лесен за каране и изисква минимална поддръжка. Освен това, с помощта на регулируемият ограничител на подаването на газта можете да напаснете възможностите на машината към нивото на владеене на водача.

А това е кавазаки 50

И за над 12 годишни

С китайски е бъкано по евтини са ама ....

Коментар

да китайските по не стават ама горе доло за колко могат да се продават

Коментар

около 1500-2500лв и нагоре

Коментар

Раптър 50 за деца е дърво то не че... 660 и 700 за мАже не е ама малкият е с твърдо окачване отпред ...греда и децата се сецват много лошо по бабуните и на завоите Давал съм 2 сезона АТВта под наем и от моя опит мисля че в този клас Сузуки и Хонда нямат аналог Китаизскуо не мога и да мисля за какво става щото съм имал и Китазиски колела под наем и ми писна да се разправям с проблеми и тъпотии по подържането им За ентосиастите ще кажа че на велосипедите им се пукаха вътрешните гуми от слънцето докато чакат тихичко клиенти на стоика А пиньони от ламарина за консерви издържат повече За какви гадости става въпрос ако има и ДВГ не ми се мисли Които е МАЗО нека пробва
          Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 07-03-07, 22:25.

Коментар

..ти току що унищожи китайската индустрия както и надеждите ни за евтино атв за децата..
            ..а бях им обещал..атв енце

Коментар

Виж тук www.globalmotorz-bg.com - имат детски модел за 650 евро. Само че не е показан на сайта.

Коментар

До: детско ATV

ето едно атв за дете 150cc 1800лв 2006 година
                Прикачени файлове

Коментар

Бях купил на сина си 50 см3 двутактово китайско АТВ когато беше на 7 г. За една година доста неща се счупиха по него, а и на него му стана малко и бавно. Сега му взех втора употреба Ямаха Раптор и вече забравих за ремонти, реглажи и т.н.т.
                  Те АТВ-тата не са безопасни изобщо, но китайските имат лошо окачване, пластмаси, който се чупят и оставят остри режещи ръбове, ръкохватки, които се изваждат по време на движение, верига, която пада, големи вибрации... Казвали са ми също двигател, който се изфорсира без причина, но аз лично това не съм го виждал.
                  Това не е плажна топка, че да не ни пука дали е китайска или примерно Адидас. За децата само истински каски, предпазно оборудване и изпитани марки мотори и АТВта.
                  Това е личното ми мнение.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз взех на малкия китайско АТВ от Вромос.....за цената е перфектно,а за качеството - по добро на пазара не съм срещал,засега не е дало и минимален дефект,очаквах да спре да пали примерно.

Освен това това че са китайски,не значи ,че има само евтини боклуци.....да не забряваме старите японски,тайвански и корейски "боклуци" - сега са в космоса,а минаха само 20 години
                    IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Дай някакви снимки!
                      Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
                      WSBO

Коментар

Погледни в /Купувам Продавам/

Коментар

Що нищо не намирам в купувам-продавам? Писна ми да ровя там - дайте некакъв линк, че май съм кьорав!
                          Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
                          WSBO

Коментар

Аз имам 2 по 100 см на keeway (не знам дали сте ги чували) за момента съм много доволен като изклячим няколко паднали болта и счупена пластмаса всичко им е наред по 2000 бяха всяко взех ги август месец и както казах нямам големи повреди.трябва да отбележа че наистина са много проходими и поради размерите си минават на всякъдемного съм доволен а децата още повече

Коментар

Поларис имат много добри детски атв-та и са с 90cc и 50cc двигатели.Имат детски ключ както на джетовете ако падне детето да се изключи двигателя.С напълно истинско окачване което е доста здраво и ако искаш едно истинско детско атв мисля че това ще е твоята машина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X